Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам 2бр CF 8GB
Автор: shsphoto   
Дата:   15-08-10 22:08

Продавам 2бр. Sandisk Extreme III 2 x 50лв или 2те за 90лв.
https://photo-forum.net/i/......
https://photo-forum.net/i/......

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам 2бр CF 8GB Sandisk
Автор: bobby__   
Дата:   15-08-10 22:11

Успех, само че показаните на снимките не са истински. Личи по шрифта и криво залепените лепенки.

Дата:   15-08-10 22:15

Не знам шрифта,и дали са накриво, аз съм ги взел за малко повече и съм ги ползвал по един път и двете - а цената не е 130лв като на тези тук по магазините и си вършат работата.

Публикацията е редактирана (15-08-10 22:27)

Дата:   15-08-10 22:40

Написах по-горе: Успех!
Само че, заглавието на темата е грешно и подвеждащо, защото това не е San Disk Extreme III.
На мен ми е попадала една такава, ама същата и беше 900 и нещо МВ.

Дата:   15-08-10 22:46

Картите са си по 8GB, форматирани в апарата с директориите дават колкото и други 8GB които имам - значи не е била същата като тези.

Който се интересува, може да се видим и да ги пробва.

Публикацията е редактирана (15-08-10 22:49)

Автор: abyser   
Дата:   15-08-10 23:20

Този надпис (и лепенка като цяло) по ми го вдига [smilie6]
https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/dmsl9190.JPG
но и цената е по-различна [smilie25]

Автор: showtime   
Дата:   15-08-10 23:23

slsphoto, тук може да разбереш защо картите, които продаваш са ментета...

Дата:   15-08-10 23:24

Да, това е картата. И да не забравяме за надписа made in china :)

https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/dfbn0056.JPG
http://images.highspeedbackbone.net/SkuImages/gallery/large/S153-2224-a.JPG

Re: Продавам 2бр CF 8GB
Дата:   15-08-10 23:44

Може и да са фалшиви, не съм сигурен за тези пари дето съм ги взел.
Но снимките не са като на тези в горния линк - лепенката на гърба е същата каквато дават за оригинала, имат и отпечатани номера, само по 2 от краищата на метала и от двете страни не са заоблени а са остри.
Картите работят и са по 8ГБ, може би са малко по-бавни ако са фалшиви.

Автор: desmes   
Дата:   16-08-10 10:22

Ако се бях набутал с такива карти, бих пуснал обявата по начин, от който да се разбира, че това е така ... особено по цената.
Скоростта е тази, която поставя картите в различни ценови категории, не етикетите.
Би било любопитно да се предоставят резултати какви са скоростите на трансфер - те са единствените, които имат значение.
Лично аз бих приел всякакви разминавания в етикетите при добри скорости, отговарящи на исканата цена за съответния скоростен клас.

Дата:   16-08-10 11:04

По скорост се държат почти като другите - към 10МБ/с запис и повече при четене - но не мога да ги хвана колко са защото нямам толкова бърз четец за над 10МБ/с. Това е над клас 10 мисля.
Който има бърз четец ако е съгласен да ги пробваме на трансфер запис и после четене по 1GB нямам против, и аз искам да знам колко точно са бързи.

Автор: vlekov   
Дата:   17-08-10 00:20

Здравей, не искам да ти осирам темата, но тези карти са китайски ментета. Етикета наистина е кофти поставен и малко по-малък, шрифтовете леко се различават и т.н. но най-големия проблем е, че тези карти трябва да пишат с минимум 20МВ/сек, а при теб стигат едва 10. Аз имам една четворка и една осмица Екстрийм тройки. Осмицата е с новия дизайн на лепенките и шрифтовете, но четворката ми е от старите. Твоите почти приличат на моята четворка, но не съвсем. Иначе си струват парите, за 90 кинта 16 гиги, добре е, но може да сложиш в заглавието думичката "реплика" защото картите са точно това и хем народа няма да плаче постоянно и да ти обяснява, че за фалшиви.
Успех и поздрави,
Владо

Автор: lansky   
Дата:   17-08-10 12:15

заради тази тема взех да си разглеждам картите... и аз имам две такива осмици... купени от и-бей...

купени са от един и същи доставчик, през една седмица... едната покрива всички изисквания на линка дето сте посочили за оригинал, другата покрива с малки изключения "ментето" и двете карти ми легнаха от порядъка на 50тина лева бройката... и не съм се заблуждавал, че са истински, но си работят нормално и вършат работа.

чувствително по бързи са от един кингстън 8ГБ.

сравнени с една 4ГБ на сандиск екстрим нещо си... наистина са по-бавни, но не чак толкова, че това да се отразява на нещо... а и 4гб съм я купувал за двеста и кусур лева на времето - от павилиона или синтезиса - не помня...

Публикацията е редактирана (17-08-10 12:17)

Дата:   17-08-10 23:25

Мисля, че вече името се смени, не знам защо не стана веднага още онзи ден.
По отношение на скоростта не казах че са 10мб/с а, че нямам бърз четец и затова не мога да кажа колко точно са скоростите - малко по- бавни са от една 8GB Extreme III със златисти букви в надписа от тези дето са по 130лв - от тук съм я купувал преди да ми дойдат другите от интернет да мога да снимам и да имам за сравнение.
Апарата показва толкова кадри за снимане на висока скорост колкото и при Кингстън 133х и при Sandisk Ultra II 8GB.Само Extreme III със златните букви показва малко повече - така, че ако се вярва на теста който им прави апарата скоростта им е поне колкото на Ultra II.

Автор: fotozoom   
Дата:   18-08-10 08:09

Колеги, защо спамите на човека темата. Той си е обявил продажба и не насилва никого да купува. Всеки има право да продава каквото желае, стига да е в темата на базара. [smilie24]

Re: Продавам 2бр CF 8GB за 90лв
Дата:   18-08-10 19:01

[shtrak]

Re: Продавам 2бр CF 8GB за 90лв
Дата:   18-08-10 19:02

[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР