Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Панасоник FZ -20+подарък 1 на части-Продаден.
Автор: Jabasan   
Дата:   28-07-10 10:12

Продавам много запазен Панасоник FZ-20+1за части-210лв двата.Панасоника има малък дефект-не работи осветлението на големия дисплей.Иначе работи на 6.Не съм търсил причината за дефекта.Вторият апарат е в разглобено състояние ,с праблем в електрониката.Двата апарата не се продават по отделно.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Панасоник FZ -20+1за части-210лв.
Дата:   29-07-10 13:01

Панасоника,като изключим осветлението на дисплея,няма други забележки.

Дата:   31-07-10 08:43

Панасоника е черен,като външно не виждам никакви забележки 9/10 с изключение на праха,в който е потънал от неизползване. Стабилизацията и всичко останало работи на 6 .Апаратчето прави чудесни снимки,ако никой не му пречи разбира се.[smilie18] [shtrak]

Дата:   02-08-10 22:04

Не веднъж съм виждал изпуснат и потрошен апарат.В тази оферта ще си имате 1 за рез. части,най-малкото читав резервен обектив и др.А осветлението на дисплея не е проблем да се оправи.[smilie7]

Публикацията е редактирана (03-08-10 00:27)

Re: Панасоник FZ -20+подарък още1повреден-210лв.
Автор: vlex   
Дата:   03-08-10 18:52

Между другото фз20 има постоянна светлосила 2.8 по цялата дължина на вариото.[smilie24] Ку не снимах с дслр щях да го отнеса без да му мисля, нищо че имам и фз50.

Успех!

Дата:   03-08-10 21:26

Благодаря ти "vlex"!Апаратчето наистина е с много качествен светлосилен обектив+ прецизен ръчен фокус чрез гривната на обектива+12х оптичен зуум+оптична стабилизация на образа.Това всичкото го печелите х2 с обектива от втория апарат/който е доста ценен/+ другите чарколяци,за соито между другото съм броил 100бг.лв.Ако не се лъжа,че отдавна не съм ползвал Панасоника,ФЗ20 прави и най-бързи серийни снимки от цялата ФЗ серия. Питам се тогава дали офертата не е добра?Според мен апаратчето си заслужава, но вие си решавате![cool] [shtrak]

Публикацията е редактирана (03-08-10 21:37)

Автор: HP735   
Дата:   03-08-10 21:37

[beer] ...ако е окомплектован с адаптер за зареждане и добра батерия ,офертата е повече от добра [smilie24].
Относно проблема с подсветката на дисплея - мисля ,че от грамотен технически човек е лесно решима ,още повече ,че даваш и още един за части ,който ако е с неоходимата част лесно може да стане донор за работещия [smilie3]

Успех в продажбата ![shtrak]

Дата:   03-08-10 21:59

Благодаря"HP735"!Панасоника е окомплектован с:оригинално зарадно,1 добра батерия Панасоник+1 не толкова добра Уномат/може да се използва/+Сенник от 2 части-комплект+ремък за врат+1кабел за компютъра+1кабел за ТВ+Кутията с диска.Ако и това е малко-здраве![beer]Между другото Панасоника могат да ми го оправят,но тогава или цената ще е друга,или ще е без повредения апарат или ще се откажа да го продавам-нищо че имам други по-добри от него.

Публикацията е редактирана (12-08-10 14:54)

Дата:   05-08-10 14:10

Леко нагоре.Започвам да се чудя -хмммм, дали пък да не взема да си го отремонтирам? Че то винаги ще ми трябва дълъг и рязък обектив със стабилизация и добра светлосила,който скоро явно няма да успея да си купя.[smilie8] [smilie11] [smilie8]

Публикацията е редактирана (06-08-10 11:37)

Дата:   06-08-10 11:28

Някой ще го търси после,амааа....[ezik]Явно има съмнения относно изправността и качествата на Панасоника.Всеки от София,който има достатъчно време и желание може да го огледа и тества на воля-без да поема ангажимент.За контакти Тел:......-Гео [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (08-08-10 10:58)

Дата:   09-08-10 15:56

Хоп нагоре![shtrak]

Re: Панасоник FZ -20+подарък 1 на части-180лв.
Дата:   12-08-10 08:51

Отговарям на запитванията.Със или без разглобения Панасоник цената е същата и ВЕЧЕ е-180лв.Цената е крайна и по надолу не възнамерявам да слизам. [cool] [smilie10] [smilie18] [shtrak]

Публикацията е редактирана (12-08-10 15:09)

Re: Панасоник FZ -20+подарък 1 на части-180лв.
Дата:   12-08-10 16:41

Сега или никога!По спешност цена само до утре-160лв.[beer]

Публикацията е редактирана (12-08-10 16:45)

Re: Панасоник FZ -20+подарък 1 на части-по спешност 160лв.
Автор: apollo   
Дата:   12-08-10 18:18

Хайде хора преди време това беше мечтата на любителите не можещи да си позволят ДСЛР [smilie24]

Re: Панасоник FZ -20+подарък 1 на части-по спешност 160лв.
Дата:   12-08-10 22:43

Благодаря "apollo"за подкрепата!Високо оценявам достойнствата на този модел апарат,затова мисля че цената която му търся е меко казано СМЕШНА.Да не говорим за състоянието и окомплектовката на предложената от мен техника х2.Ако аз сега търсех да си купувам фотоапарат,да съм го взел без много да му мисля и то още на първоначално обявената цена.Но както се казва"Хора разни".Точно затова Най-бързият, съобразителен и решителен ПЕЧЕЛИ!!!Успех на всички,които проявиха интерес към обявата.Панасоника е запазен за утре![smile] [smilie3] [smilie25]

Публикацията е редактирана (12-08-10 22:45)

Re: Панасоник FZ -20+подарък 1 на части-Продаден.
Дата:   14-08-10 09:20

Панасоника е продаден.Със здраве да си го използва новия собственик! Пожелавам му да направи с него много хубави и интересни снимки![shtrak] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР