Автор: flancer
Дата: 27-06-10 11:52
Черен апарат в отлично състояние, с резервна батерия, зарядно, кутията е зачезнала нейде, но иначе си има всичко - ремъци , сенник и т.н. Има си и документи, няма остатъчна гаранция. Снима перфектно, всякакви настройки, 12х zoom, перфектна стабилизация. Прочетете ревюто ако ви е интересно.
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz8/
Като екстри - голяма чантичка на LowePro, която събира апарата и всичко нужно, допълнителна батерия, която държи точно колкото и оригиналната (около 300-400 снимки в зависимост от снимането, може и повече) и карта 256МБ.
Ако искате и по голяма карта (а с този RAW си е необходимост, просто приемам, че всеки си има вече и не е особена екстра) - срещу 10 доп. лева получавате бърза 2ГБ памет, която със сигурност работи нормално във видео режим (който пък е 848х480 - широкоекранен един вид :) )
Апарата е във Варна, предпочитам земляци за директна продажба, да се види пробва и размисли и т.н. Ако след 2 седмици до месец не съм намерил тукашни - ще пишем нова обява.
Ако някой има излишен Canon S3 и иска смяна да пробва как е - мога да помисля - причината за продажбата е фактът че видеото, колкото и да е добро като качество няма зуум в реално време - изглежда дребен проблем, но ме дразни, и миналата седмица пак ме издразни - реших че му е време. Ако някой има С5ИС - може да се помисли за замяна с доплащане.
Цена -
300лв. с голямата LowePro чанта и памет СД 2ГБ.
280лв. с малка чанта Коника - сега по концертите установих, че е идеална за нормално полускрито носене + 256МБ СД карта.
Разумни коментари не са невъзможни, но разумни - продажбата е заради раздразнение от дреболия, та не е на всяка цена, апарата е перфектен суперзум, с малко много шум на високи ИСО настройки - всичко друго кърти миФки.
|
|