Автор: siluet
Дата: 23-02-05 09:22
C_stoianov, като ти гледам профила си тук от няколко седмици само и то да купуваш и препродаваш - далавера да има а. А като гледам какви данни си дал май на теб не са ти чисти намеренията за които си тук. За разлика от теб аз съм във форума повече от година, на няколко човека съм продавал обективи, фотоапарати и съответно аз съм купувал. Повечето от сделките са правени по пощата с наложен платеж и чрез куриери, за този вид сделки е необходимо доверие, защото неможеш да пробваш и дори да видиш стоката и няма недоволни от сделките.
Само ти пубер нещастен смееш да ме наричаш мошеник след като си имал възможността да разгледаш,тестваш,свържеш апарата кък компютъра си и сваляш снимките! Да не мислиш че ако е имало някакъв скрит проблем с апарата нямаше да си проличи ведна или през тази седмица докато е бил при теб. Аз да не съм някой факир по електроника да го наглася да се развали на 11 ден. Да го беше дал 5-6 човека още да го поръчкат и да си правят експерименти с него и после да ми ревунчиш тука! НЕМОГА ДА ОТГОВАРЯМ ЗА АПАРАТА СЛЕД ТАКИВА ПРЕПРОДАВАНИЦИ ОТ ТРЕТИ НА ПЕТИ ЧОВЕК!!! Откъде да знам какво сте правили с него, апарата си беше напълно изправен, ти си го тествал и доброволно си го купил, направил съм над 1000 снимки с този апарат без да никакви проблеми.
И последно- никога не бих пуснал апарата тук във форума за замяна ако имаше някакъв проблем с него, мисля че тук участниците си имат доверие, с изключение на такива като теб, които са се регистрирали тук само за да купуват и препродават а не заради фотографията и нямат качени нито една снимка!!! КАЗАХ КОПЕЛЕ И НЕМИСЛЯ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕБ, НЕ ЧЕ МЕ ВЪЛНУВА МНЕНИЕТО ТИ ЗА МЕН, ПРОСТО НИКИМУ НЕ ОСТАВАМ ДЛЪЖЕН!!!
|
|