Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Заменям дигиталка за лентов SLR
Автор: siluet   
Дата:   01-02-05 13:53

Заменям Практика DCZ 4.1- 4 mp-без интерполация, матрица 1/1.8` Sharp, 3x optical zoom, 32MB SD card Panasonic, комлект с кабели, софтуер, упътване всичко в кутия, за лентов SLR по-стар модел, но работещ с ръчен фокус и скорости + нормален обектив. Без Зенит, Киев, Практика. Некой стар, железен Nikon, Canon. Или пък нещо друго каквото ви се дава.
А тук можете да видите Практиката:
http://www.dealtime.com/xPF-Praktica_DCZ_4_1

Публикацията е редактирана (01-02-05 14:12)

Отговори на това съобщение
 Re: Заменям дигиталка за лентов SLR
Автор: azalis   
Дата:   01-02-05 20:54

значи мога да ти предложа Yashica 230af!
Апарата е с варио обектив 35-70 автофокусен
японски!Провери в google![shtrak]

Дата:   01-02-05 22:57

Бива ама искам нещо по ръчно, без много електроника, за сега ще почакам.

Дата:   02-02-05 18:45

[smilie24]

Дата:   04-02-05 08:33

[smilie24]

Автор: nsirakov   
Дата:   04-02-05 09:21

siluet... kakvo shte kajesh za edin Zenith?

Дата:   04-02-05 09:29

Може, ама ако е с някой супер остър обектив,
МС 50/1.4

Дата:   04-02-05 09:31

standarten helios

Дата:   04-02-05 09:57

Не благодаря, не че е лош Зенита но съм се наснимал със Зенити, а и не е равностойна замяната.

Дата:   04-02-05 11:26

ti si znaesh....

Дата:   04-02-05 22:31

[smilie24] Хайде де толкоз ли нямате някой излишен SLR![smilie11]

Дата:   06-02-05 22:56

[smilie11]

Автор: azalis   
Дата:   06-02-05 23:15

[smilie8]

Автор: bulLET   
Дата:   07-02-05 12:34

SLR Практика, интересува ли те?

Автор: Vinsent   
Дата:   07-02-05 15:17

Предлагам Практика ЛЛЦ, в отлично състояние с обектив Oreston 1.8/50 + гривни за макро + двукратен конвертор + филтри (поляризационен, R3 конверсионен, жълт, червен, оранжев) + сенници 3 бр. + предна капачка за сенник.

Дата:   08-02-05 09:00

Благодаря за предложените Практики, но си имам 2 бр. и затова съм писал без Зенит, Киев и Практика. Трябват ми Канон, Никон, Пентакс, Минолта с ръчни настроики и метален ламелен затвор + нормален светъл обектив или некакво варио. На тази техника с всеки ден и пада цената, така че се замислете ако имате някой излишен лентов SLR да събира прах някъде из шкафовете.
[shtrak]

Автор: opeldjia   
Дата:   08-02-05 10:51

siluet, grabi lentoviata Praktica, dokato cenata na digitalkata ne e stanala na polovinata na lentovata ! [smilie5] [smilie25]

Автор: veto   
Дата:   08-02-05 10:57

Предлагам MINOLTA X370 с обектив
MINOLTA 35-70 и светкавица UNOMAT.Ако си заинтересован пиши на ventzi1972@abv.bg
или на тел .......Аз съм в София.

Автор: kafeza   
Дата:   14-02-05 19:23

taman ma vreme as imam edin porst s 3 obektiva koito mislih da go prodam za niakva digitalna saponerka ako se interesuvash pshtata mi e kafeza@abv.bg aparata e s rezba m42 taka 4e mjesh da izpolzvash obektivite za zenita i praktika ta markata e mnogo silna no riatko sr sreshta ako jelaesh 4e ti pratia snimki

Автор: bidjo   
Дата:   14-02-05 22:23

Силует, про4ети си e-maila.

Автор: C_stoianov   
Дата:   22-02-05 17:08

Iskam da kaja 4e tozi 4ovek za men e mo6ennik!!Kupih aparata ot nego no ne6to ne mi dopadna i go prodadoh na edin priqtel i na purvata sedmica sled tova aparata izgasna!!!Toest zna4i v men sedq edna sedmica i posle v priqtelq mi 4 dena zna4i 11 dena i se sgovni!!!!Sega az trqbva da platq tupiqt aparat na priqtelq mi za6toto i misleh 4e vsiko mu e OK i mu garantirah za nego!!!!Dano v Bulgariq nqkoga iz4eznat gadnite mo6ennici kato tozi!!!Ne vi preporu4vam da si kupuvate ot nego ni6to 4e tuko vij vi se razvalila na sledva6tiqt den novata pokupka!!!![smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: ciril   
Дата:   22-02-05 19:34

Nikon F3???

Дата:   23-02-05 09:22

C_stoianov, като ти гледам профила си тук от няколко седмици само и то да купуваш и препродаваш - далавера да има а. А като гледам какви данни си дал май на теб не са ти чисти намеренията за които си тук. За разлика от теб аз съм във форума повече от година, на няколко човека съм продавал обективи, фотоапарати и съответно аз съм купувал. Повечето от сделките са правени по пощата с наложен платеж и чрез куриери, за този вид сделки е необходимо доверие, защото неможеш да пробваш и дори да видиш стоката и няма недоволни от сделките.
Само ти пубер нещастен смееш да ме наричаш мошеник след като си имал възможността да разгледаш,тестваш,свържеш апарата кък компютъра си и сваляш снимките! Да не мислиш че ако е имало някакъв скрит проблем с апарата нямаше да си проличи ведна или през тази седмица докато е бил при теб. Аз да не съм някой факир по електроника да го наглася да се развали на 11 ден. Да го беше дал 5-6 човека още да го поръчкат и да си правят експерименти с него и после да ми ревунчиш тука! НЕМОГА ДА ОТГОВАРЯМ ЗА АПАРАТА СЛЕД ТАКИВА ПРЕПРОДАВАНИЦИ ОТ ТРЕТИ НА ПЕТИ ЧОВЕК!!! Откъде да знам какво сте правили с него, апарата си беше напълно изправен, ти си го тествал и доброволно си го купил, направил съм над 1000 снимки с този апарат без да никакви проблеми.
И последно- никога не бих пуснал апарата тук във форума за замяна ако имаше някакъв проблем с него, мисля че тук участниците си имат доверие, с изключение на такива като теб, които са се регистрирали тук само за да купуват и препродават а не заради фотографията и нямат качени нито една снимка!!! КАЗАХ КОПЕЛЕ И НЕМИСЛЯ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕБ, НЕ ЧЕ МЕ ВЪЛНУВА МНЕНИЕТО ТИ ЗА МЕН, ПРОСТО НИКИМУ НЕ ОСТАВАМ ДЛЪЖЕН!!!

Автор: C_stoianov   
Дата:   23-02-05 16:15

Estestveno nali ne si izgorql ti s 200lv!!!Mnogo mi e chudno ot kude znaesh s kakvi namereniq sam????Ako az ti bqh prodal takuv aparat ti kakvo 6te6e da napravi6 ako ti be6e izgasnal sled edna sedmiica?????????????????Ne mi se spori prosto me e qd na hora kato teb!Tq ve4e rabotata e svur6en koi izgorql s 200lv izgorql koi e s 200lv v djoba e dovolen!!!!!!Sajalqvam samo 4e kato vidqh 4e po aparata ima belezi ot udar go kupih a ne se otkazah ama ve4e svur6ena rabotata!!!
dovijdane i o6te vednuj blagodarq za ka4estvenata stoka!

Автор: speedlite   
Дата:   23-02-05 18:32

Аз пък купих един обектив от siluet (без да го познавам) и всичко беше наред.

Изобщо, C_stoianov, ако подобно нещо ми се беше случило на мен, първата ми работа щеше да е да контактувам с продавача - в случая siluet. Ти не си го направил - защо? Може би нещата не са такива, каквито ги представяш, а?

Публикацията е редактирана (24-02-05 17:05)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР