Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 > Продавам фотоапарат Canon SX1 IS, 1 годишен, перфектно състояние, пълен комплект
Автор: DAKSUNKO   
Дата:   09-06-10 23:08

Здравейте! Наложи ми се да се оборудвам с компактен фотоапарат и поради тази причина продавам досегашния ми. Моделът е Canon SX1 IS и е купуван директно от вносителите - Кантек. Състоянието му е абсолютно безупречно. Ползван е съвсем малко. На не повече от 1500 снимки е. Има си и чанта, която поръчах пак от Кантек и е точно за модела. В комплекта влиза и дистанционно и сенник за обектива. Зумът е доста атрактивен 20х.
Апаратът е с матрица CMOS и снима в RAW формат. Светкавицата е с обхват 5.2 м, което е доста. Въртящият се екран е доста удобно и практично нещо. помага да се снимат обекти ниско долу до земята или над нивото на зрението ни. Особено удобен е при снимки над нивото на тълпата (примерно на концерт). Видеото е HD в особено висока резолюция със зум и стерео аудио запис. Снима клипове като професионална видео камера. Ето и едно подробно ревю: http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sx1is.asp
Купувал съм апарата за 1150 лв., а чантичката за 55 лв. Продажната цена, която смятам за адекватна сега е 750 лв. за комплекта., като търпи лек коментар.
За контакти: ......, ...... или тук на ЛС.
Очаквам сериозни оферти. Бартери не ми вършат работа.

Отговори на това съобщение
 Re: > Продавам фотоапарат Canon SX1 IS, 1 годишен, перфектно състояние, пълен комплект
Дата:   10-06-10 11:53

Апаратчето, колеги според мен е идеално за втори на професионалистите. Цената не е твърда.
Още някой-друг ден и го оставям във фото-павилиона, но ми се иска да го дам тук на някой.
При интерес го докарвам за оглед навсякъде.

Re: > Продавам фотоапарат Canon SX1 IS, 1 годишен, перфектно състояние, пълен комплект
Дата:   18-06-10 21:55

Нова цена от само 680 лв.

Автор: mevita   
Дата:   21-06-10 14:40

писах на лс :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР