Автор: etoshev
Дата: 11-06-10 16:37
GOSPODIN-e...Кой каза че е без гаранция? Има си една година остатъчна гаранция ако говорим за Канона.
С две думи-след като си си направил добре сметката, писането ти тук е излишно. Всеки си прави сметката и ако има интерес или желание-пита, казва за каква цена би взел и т.н. Така написано не е резонен въпрос,даже не е въпрос...а икономически анализ, ей така - за спорта. Е и аз съм си платил законно ДДС-то преди година.За 549 съм купил,на обявената продавам-и може да се коментира и без анализи на ДДС, начислени амортизационни отчисления и т.н. и т.н.
По темата-през деня имах работа и не съм влизал тук-затова нямаше как да отразя:
поз 1. Светкавица Канон 430 ЕХ II
е изпратена днес-т.е. продадена.
Купувача - физическо лице, а не юридическо-не може да изтегли ДДС-то и цената го устройва. Taka че полемиката развихрила се по-горе е излишно хабене на нерви.
Sirkhan (не го познавам,но вече уважавам за мнението) много коректно и точно го е казал.
В продажба остава позиция 2-незнам дали германската гаранция е валидна тук, светкавицата е чисто нова. И на нея съм си платил ДДС-то,няма как да префактурирам за да се изтегли ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (26-06-10 13:22)
|
|