Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon D90 от Amazon.de
Автор: SvetlinStaev   
Дата:   02-06-10 19:05

Здравейте,

Решил съм да си вземам Nikon D90 с 18-200 VRII, но в България цените са доста високи и реших да потърся навън. В щатите е най-евтиния вариант, но там с доставка, мита и ДДС ще стъпи апарата колко е тук.

Казах ми за опция с amazon.de защото е в Европейския съюз и няма да има мито, а доставката е повече от прилична като цена.

Въпросът ми е някой поръчвал ли си е фото техника от там, дали пристига ок и дали се плаща ДДС след като сме в евро съюза (немското ДДС 19%, а нашете 20% - бях чул някъде че се доплаща само разликата, но не искам да си поръчам и да ме изненадат с 20% на 1,300 евро хахах).

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon D90 от Amazon.de
Автор: mravunko   
Дата:   02-06-10 19:13

досега колкото пъти съм купувал от Англия, никога не съм доплащал. всичко си е пътувало с фактурите и всички останали документи.

Дата:   02-06-10 19:19

Ок, благодаря. Предполагам че от Amazon.de ще е същото...как са с доставката иначе - 1-2 седмици с DHL?

Автор: gpi72   
Дата:   02-06-10 19:49

с DHL по въздух 24 часа
2 седмици е с пощата

Автор: SmilM   
Дата:   02-06-10 21:00

А ще имаш ли гаранция 2 години, ако го купиш от amazon.de [smile] Чувала съм, че за покупки от чужбина няма гаранция

Автор: danin_tu   
Дата:   02-06-10 21:14

На територията на ЕС би трябвало да си имаш гаранция, друг е въпросът дали нашите ще я признаят въпреки, че има и такива, които го правят...
...абе не разчитай на гаранция, но пък може и да се изненадаш приятно :).
:).

Автор: force69   
Дата:   02-06-10 21:28

Няма или ако има не се счита само преди месец продадох един Д 60 уж имаше гаранция но се оказа че тук на важат . Нооооо мисля че и виждам че до гаранцията пък и бая бая след гаранциите апаратите не оказват дефекти . Да не дава господ де все пак . Успех..[smilie6]

Автор: victory13   
Дата:   02-06-10 22:21

Купи си техниката, регистрирай я на сайта на никон, и ще имаш 1 година гаранция... Тука могат да ти кажат каквото си искат, но гаранцията си важи...

Автор: rgb-f   
Дата:   02-06-10 22:39

Да рискува човек 2600 лева ..за да икономиса 100-150 лева за нещо което може да си вземе и оттук с гаранция само с 200 лева по-скъпо...Да бяха поне няколко пъти повече икономиите.Бас хващам че ако ги купи човек оттук ще ме направят отстъпката за кото се бори навън.

Автор: teoget   
Дата:   02-06-10 22:46

Чудя се защо са толкова размисли,като малко по надолу се продава никон д90 на 50 кадъра,купен миналата седмица,за 1250лв.!

Автор: yo-yo   
Дата:   02-06-10 22:49

Плащаш само доставката и най-много единия процент разлика. Амазон.де са железни. 2 фотоапарата които съм купувал оттам са ми се скапвали и съм си получавал парите обратно. Само че на мен ми е по-лесно, понеже живея в Германия... [smilie7]

Автор: force69   
Дата:   02-06-10 22:51

Прав си teoget [smilie24]

Автор: insertoff   
Дата:   02-06-10 23:29

Моя опит от март тази година - жертвах се и поръчах от ebay.com.
Излезе ми 940 усд + 40 za за пощата (д90 + китовия 18-55).
Само че помолих продавача да пише че е подарък.

Така че ти си решаваш :)

Дата:   03-06-10 00:30

Продава се или е продаден този никон на 50 кадъра, аз доколкото разбрах вече е взет.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР