Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 ПРОДАДЕН - CANON 7D (тяло) с 9,5 м. гаранция
Автор: rumbafoto   
Дата:   28-05-10 02:41

CANON 7D + обектив CANON EF 28-135mm f3,5-5,6 IS USM - 3280 лв.
Само тялото - 2880 лв.
Само обектива - 450 лв.
Подарък към обектива - сенник

Предпочитам всичко да се продаде в комплект, но може и поотделно. Апарата е нов, на 9 дни- купен на 19.05.2010г. от Англия.
Има 1 година пълна гаранция важаща в Англия!!!
Апарата може да се види и тества обстойно в София. По куриер на този етап не изпращам- предпочитам личният контакт- не съм работил с Еконт и малко се притеснявам!
Тествах апарата обстойно, даже малко прекалих :)- 4623 кадъра (или поне така пише на дисплея-не зная с какъв софтуер мога да го проверя), защото апрата много ме изкефи- перфектен е- досега не съм снимал с нещо по-добро!!! Много точен и бърз фокус, малко шум при високо изо, добър метеринг и какво ли още не! :):):) С този обектив и с малкото шум от матрицата се получават страхотни снимки. Ако някой изяви интерес ще кача и снимки, но засега не виждам особен смисъл- апарата си е нов и няма драскотинка- много си пазя техниката!

При интерес не се притеснявайте да звъннете на тел.: 0898 543 153 или 0885 913 536 (по-добре до към 23-24ч отколкото 9-10ч сутринта :)- нощна птица съм :)) или пък на Л.С.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам CANON 7D+обектив Canon EF 28-135mm f3,5-5,6 IS USM - 3280 лв.
Автор: deniac   
Дата:   28-05-10 08:20

[smilie10]

Автор: stardriver   
Дата:   28-05-10 14:45

Canon EOS 7D body + подарък Canon BG-E7 батериен грип ( 3 199.00 лв. с ДДС )

С 2 години българска гаранция.

Автор: bugys   
Дата:   28-05-10 14:58

Човека от вчера се е регистрирал. Не е видял, че в Англия за по 950 паунда... ще се коригира.
може да е 1880 просто техническа грешка. Оставете го да диша. [beer]

Автор: thorin   
Дата:   28-05-10 16:22

Състояние на обектива?

Дата:   28-05-10 18:29

Обектива е в отлично състояние и не може да бъде различен от нов- няма драскотини, прашинки зад лещата и т.н.- аз наистина си пазя техниката - винаги във фотографска чанта, в найлоново пликче и т.н.:)Струва ми се, и че е добра бройка, защото имам страхотни снимки с него. Екстра си е по мое мнение. Купувачът се надявам да остане доволен. Но всеки може да го тества и да прецени, ако има наблюдения върху подобни, никакъв проблем. Мисля, че като ширина ще пасне идеално на пълноформатна матрица, но и за тази си е екстра - това е един много добре балансиран зуум, с добър фокус по краищата и в средата и за тези пари не смятам, че може да се намери нещо по-добро. Искам колегата, който ще го купи да е наистина доволен и да му се радва. Иначе и на мен няма да ми е приятно :) Най-добре е да се видим и да се тества :) И да се прецени на място.

Публикацията е редактирана (28-05-10 18:33)

Дата:   28-05-10 18:59

Ревю за 28-135 във фотозона.де

Ето и резултатите от тестовете на фотозона.де- обективът е с много по-добро оптично качество от новоизлезлият китов 18-135 на канон !!! С много по-малко изкриявявания-било то хроматични или бъчвообразни и т.н., с много по-малки скокове във фокуса център- край на кадъра и т.н. като цяло съотношението цена - качество описано на следващата страница на линка е категорично в полза на 28-135-цата ... Общо взето този обектив много по- успешно отговаря на изискванията на високата резолюция на новите Канони. :)

Автор: stardriver   
Дата:   28-05-10 19:02

на 18 или на 28мм ги сравняваш - за кривенето [smilie25]

Автор: shsphoto   
Дата:   28-05-10 19:15

bugys Кажи къде са по 950паунда че аз по-малко от 1200 за 7D без обектив не виждам?
и като сметнеш че лирата е близо 2.4 към лева става тъкмо 2880, само дето гаранцията аз съм я намерил на 3години за цяла европа, тази 1 година само за Англия е малко прекарване.

Нова цена за CANON 7D+обектив Canon EF 28-135mm f3,5-5,6 IS USM - 3180 лв.
Дата:   28-05-10 19:21

Благодаря на Бъгис и на Стардрайвър за бързите корекций и за разбирането! :) Да, наистина съм нов тук и ми трябва малко време. Зная за цената във Фотопавилиона, същата е и във Фотосинтезис, не знаех само, че там гаранцията е 2години. При мен е 1. Затова намалявам подобаващо цената със 100 лв:

CANON 7D + обектив CANON EF 28-135mm f3,5-5,6 IS USM - 3180 лв.
Само тялото - 2780 лв.
Само обектива - 450 лв.
Подарък към обектива - сенник

Но много моля и да се отчете факта, че във Фотопавилион и Фотосинтезис цените на кита със по-лошият, но по-скъп обектив са 3869 лв. и то БЕЗ ГРИП ... :) За да бъдем корекнти все пак. [smile] [smilie24]

Дата:   28-05-10 19:46

Buggis, Shsphoto, дайте моля Ви линкове за да ги видим тези цени. Проверени ли са?? КУПУВАНО ли е от там??? Щото аз такива линкове на разни фирми-фантоми мога да ви пусна 3-4, ала не бих си пратил паричките там [smilie5] Та ако са проверени- може и да съм се прецакал, но от същото място от където сега 7Д купих, си купих миналата година Канон 50Д и до момента не е мръднал - снимам си с него, та пушек се вдига :), перфектен е - дай боже така и да продължава ;).
Та сериозно, пратете моля линкове да ги видим тези цени и фирми, читави ли са, не са ли???? Следващите покупки от там ще ги направя! И аз искам такива примамливи условия, стига да си получа стоката! Че вече съм горял с пари от покупки през нета и вече играя само на сигурно- експерименти не си правя, за вас не зная!!! ;) :)

Re: Нова цена за CANON 7D+обектив Canon EF 28-135mm f3,5-5,6 IS USM -- 3180 лв.
Дата:   28-05-10 20:18

Аз съм купувал от тези - моя Canon 7D + EF 28-135 съм го взел от там с 3 години гаранция и за апарата и за обектива, иначе доплащането за тази гаранция е 100лири за апарата и не помня колко за обектива, които иска да се обажда, имам много добри цени на обективи 10-15% най-малко по-ниски от тукашните и то с 3 или повече години гаранция.
И аз съм горял с пари и вече само през pay-pal, ако не ти пратят стоката си връщаш парите - иначе гориш.
CF card също са на доста по-ниски цени - например 8GB Sandisk Ultra 30MB/s взех за 45л/100лв а тук същата скорост са 130лв.

Автор: svetozarkrastev   
Дата:   28-05-10 21:34

Румба...никой който си вземе 7Д няма са сложи отпред 28-135....гаранте ;)

Автор: Adno   
Дата:   28-05-10 21:35

Ето цена на Canon 7D със същия обектив. Сайта е проверен, колега си купи видеокамера от този сайт на цена много по-ниска, отколкото е в момента в същия сайт и в БГ. Камерата вече е в БГ и работи без забележки. Заплаща се само доставка до България (+ 35 паунда) и евентуално такса за банков превод. Днешният курс на британската лира е 2.30лв. х (1299 + 35)GBP = 3068.2 лв. Това е цена за неразопакован фотоапарат Canon 7D с Canon 18-135mm f/3.5-5.6 IS обектив на 0 кадъра [smilie21]

Публикацията е редактирана (28-05-10 21:36)

Дата:   28-05-10 21:41

Ето и цена само на тялото - 1099 GBP + 19,99 GBP = 1118,99 GBP x 2,30 лв. = 2573,677 лв. с доставка до България.

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПАЗАР!!!

Публикацията е редактирана (28-05-10 21:45)

Дата:   28-05-10 22:33

Shsphoto, може ли линк, че нещо не го виждам в съобщението?
Адно пусна.
До Адно- със сигурност ли сайта е проверен?
Тук няма плащане с ПейПал. С кредитна карта вече не купувам, само ПейПал и аз, след опарването.... А и нещо не са им много добри цените в този сайт ми се струва на прима виста. Поздрави на всички и ви благодаря за сега! Апарата продължава да се продава и е в наличност в БГ, София, може пък да си намери купувач в София??? ;) Ако ли не си остава за мен- не съм на зор- по принцип съм си го купувал за мен и дълго време се чудих дали да го продавам изобщо, защото наистина е страхотна машина. А със 28-135 и 7Д снимам аз - резултатите до сега са страхотни- като има пари ще си купя и по-добри обективи. Ако някой препоръча на подобна цена по-добър съм винаги отворен за предложения! Даже ще се радвам- и без това си търся по-светлочувствителен зуум, а и твърди обективи, но още не съм решил точно какви ще бъдат твръдите... Зума сигурно ще бъде на този етап Тамрон 18-50мм ,ф/2.8, задължително без ИС(както ме посъветва колега от фотофорума), а другият за из път ще е най-вероятно пак Тамрон 18-250 ф/3.5-6.3- него съм си го харесал от ревютата във Фотозона.ДЕ, без стабилизатор задължително. За твърдите обективи чакам съвет , а и трябва да пробвам от някой колега- колебая се м/у Канон 50мм, ф/1.4 и Сигма 50мм ф/1.4- друг колега спомена при вчерашната ни среща ,че Сигмата категорично е по-добра от Канона в случая, а като разгледах неговите снимки, мисля, че момчето доста добре ги усеща нещата??? Има ли някой да ги е сравнявал и тествал обстойно? Също много ме блазни 35мм ф/1.4 та ще видим кой от всичките или някой 4ти...:):):) Дайте съвет, моля . Приятна вечер на всички, ще пиша пак -стига толкоз взиране в монитора за сега :)[beer]

Дата:   28-05-10 23:04

Както казах в по-горния пост - един колега си закупи преди 3-4 месеца видеокамера Sony Z5 от този сайт. Заплатил е камерата с банков превод. В момента е горд собственик на видеокамера Sony HVR Z5. Извинявам се за спама, желая Ви успех в продажбата на тази чудасна машина! [beer]

Дата:   28-05-10 23:30

Всичко това е прекрасно, но гореспоменатият сайт няма възможност за плащане с ПейПал... Което за мен е невероятен минус и не бих се доверил на такъв сайт...РАБОТАТА МАЛКО НАМИРИСВА , МИ СЕ СТРУВА ;) МОГА ДА ПУСНА И ОЩЕ ТАКИВА ЛИНКОВЕ, НО НЕ БИХ РИСКУВАЛ ДА СИ КУПЯ ОТ ТАМ-ТОЧНО ОТ ТАКЪВ ИЗГОРЯХ ;)

А и след като има такива прекрасни цени, защо ли хората продължават да дават във любимите ни Фотопавилион и Фотосинтезис по 600 лв. отгоре само за тяло (е, и грип, който всъщност в Англия струва много по-малко от 250 лв.) ???? Да не говорим пък за разликата в цените на тяло + обектив м/у Англия и БГ, или пък м/у САЩ и БГ, или пък Хонг Конг и БГ- където просто всичко е неразбиваемо като цени... Само дето се плащат и мита от там освен, ако някой не ти ги пренесе лично (САЩ и Хонк Конг)...;) + 26,5% върху стойността на покупката и цената на доставката ;) Честито ;)[smilie23]
И отново за въпросните Фотопавилион и Фотосинтезис, където една ЦФ карта на 20МБ/сек. струва 2х повече от колкото аз мога да си намеря същата на 30МБ/сек., та дори и въобще не предлагат ЦФ карти на 30МБ/сек, ами само Екстрийм 3 на 20МБ/сек за зверската цена от 84лв за 4ГБ???? Дори и аз се бях излъгал и миналата година си купих въпросната ЦФ-карта за 84 лв. та още съжалявам ,че не си взех две по- бързи от Герамния за тази цена...??? Трябва ли това да значи, че на хората нещо им става и са се объркали, щом все още пазаруват въобще от Фотопавилион, Фотосинтезис, Техномаркет, а и използвана техника от Фотофорума??? Или , че купуват Refurbished тела от Щатите за 2600 лв. без гаранция и на "под 10 000 кадъра" от тук????.... Колеги, моля ви се :) На някои хора не им е нужна гаранция от 3 години за "скромната сума" от 240лв... Защото един фотоапарат ако работи добре 1 година, шанса да работи добре още 2 е може би70- 80% или пък за тези 240 лв. то човек може и да си го отремонтира тук на място при нужда :).Евентуално :) Не дай си боже! И така. Който иска си рискува и си купува от цял свят, който иска си купува от Фотофорума и т.н.- всеки сам си решава. Много колеги си купуват тук ползвана техника, а аз на тези цени за използвана имам цени за чисто нови обективи например както за Тамрона 18-250мм- тук струва 575лв, на над 2 години, аз за 610лв. си го намирам чисто нов от Германия с 2+1 години гаранция, защото знам и немски, освен английски, руски и сръбски .... Всеки сам си преценява :):):) Нали така :) А и не всеки има възможност да даде такива големи суми... Камо ли пък да знае и немски и английски и други езици... И така нататък... Всичко това ми намирисва на историята със М-тел, Глобул или Виваком които имат най-високите цени В ЦЯЛА ЕВРОПА, НО ВСИЧКИ ГИ ПОЛЗВАТ...Който не знае чужди езици или не е наясно как стават нещата си купува от БГ- така си мисля аз. ИЛИ ПЪК КОЙТО БЪРЗА! И в това няма нищо лошо. Аз въпреки всичко си мисля, че цените които съм определил са прилични и адекватни на сегашната ситуация на пазара . Времето ще покаже- както писах- не бързам, а пък фотоапарата и обектива са си много добри и в даден момент ако видя ,че не се продават- просто ще си ги махна от продажба и ще си снимам с тях:) Засега обаче продължават да си чакат новият собственик, който не иска да рискува с несигурната доставка от такива сайтове... :) ;)
Ама аз май много се отплеснах нещо... [smile] То си стана цяло есе по темата- може да го използвам за някой изпит в НБУ [smilie5]
РАДВАМ СЕ ,ЧЕ СЕ ЗАФОРМИ ТАКАВА ДОБРА ДИСКУСИЯ :) ОЧАКВАМ ОЩЕ ВКЛЮЧВАНИЯ- ТЪКМО ЩЕ ПОНАУЧА НЕЩО НОВО ;) БЛГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ ЗА СЕГА , ДО СКОРО ПИСАНЕ - ВАЖНОТО Е ДА СЕ РАЗВИВАМЕ И ДА УЧИМ ПОСТОЯННО ;)
Поздрави и с уважение: Румен

Публикацията е редактирана (28-05-10 23:39)

Дата:   29-05-10 01:11

Да този сайт няма Pay-pal а и да има повече от 500лири не може да се преведат - така, че по-скъпите стоки се плащат с превод, а там има около 2%такса.
Не знам Защо но моделите на канон се продават примерно 1000$ в САШ, 1000Е в Европа и 1000лири в англия, просто да им се неначудиш на японците защо са такива разликите, като се има пред вид че лирата беше почти 2пъти по скъпа от долара - някъде май споменаваха, че за американците цените са по-ниски защото се правят там, вместо на друго място и после транспорт и обмитяване и т.н. Освен това Американските модели не стига, че са с други имена но и гаранцията обикновено е за САШ и Канада и според мен не си заслужава да се купува от тамошни сайтове - като сложиш мито и ддс и цената става колкото тукашната. Друго нещо е да се вземе от европа когато има промоция, аз се оправям с английския и от там си пазарувам, по нова година имаше добри отстъпки спрямо нашите цени, сега разликите са почти нищо с този висок курс на лирата.
Има и един сайт дето предлага 5години гаранция но не съм ги питал дали е само за англия или и за цяла европа, иначе другия вариант е да си вземеш за 100лири застраховка от MACK за 3 години(това е за апарати до 1500лири мисля) и така има гаранция в цяла европа не само в Англия.

Дата:   30-05-10 00:59

Обективът с гордост е запазен за една прекрасна колежка от Форума .

CANON 7D - 2680 лв., Обективът Canon EF 28-135mm f3,5-5,6 IS USM е запзен.
Дата:   30-05-10 01:25

След поредното препрочитане на бурно развихрилата се и доста интересна и поучителна (поне за мен) снощна дискусия, успях да разчета правилно посланието на колегите и затова намалявам цената със 100 лв.[beer] [shtrak]

И така, офертата в момента гласи:

CANON 7D (тяло) с една година гаранция- 2680 лв.

Среднощни поздрави от мен и благодаря на всички включили се, и особено на колегите с Л.С. и по Скайп! Помогнахте ми много. [smilie24]

Румбата

Публикацията е редактирана (30-05-10 01:34)

Re: CANON 7D (тяло) с една година гаранция- 2680 лв.
Дата:   30-05-10 19:38

[shtrak]

Автор: foo55   
Дата:   30-05-10 21:00

Защо не го продаде в добрата ,,Стара АНГЛИЯ,,???Там са по-платежоспособни!!!![smilie11]

Автор: borkopent   
Дата:   30-05-10 23:40

[smilie18] текст [/urlhttp://www.foka.nl/site/canon-eos-7d-body-p-17090.html?zenid=cmmboii4567dt0unbt21ibafb5

Публикацията е редактирана (30-05-10 23:43)

Дата:   31-05-10 02:22

[smilie18] Ха,ха, Foo55 , това е отлична идея! Не съм се сетил![smilie19] Ще се скъсам от смях [smilie19] тук посред нощите. Седя си пред компа и сам си се смея.:) На себе си! Как ли не съм се сетил...
Като затръгвам натам (за Англия) мога да мина през Фотопавилиона или Фотосинтезис, че то освен името - цените нали еднакви и мога да купя един да им го предложа на скромната сума от 1640Е=1380 паунда=3200 лв., тъкмо цената ще е особено "конкурентна" спрямо гореспоменатите тамошни сайтове и ще се харчи като топъл хляб, с 2 години отлична гаранция в БГ и с грип! :) ... Няма как да откажат! При тия "високи" цени там [smilie19] ...[smilie3] .Те не са чак "толкова" платежоспособни хората както нас българите, които сме свикнали да си плащаме винаги и за всичко най-високата цена в Европа и ще се радват на по-"ниската" цена от БГ, сигурен съм... Всеки ще е доволен. И всички ще са щастливи.
............[smilie7]
[smilie24]
Шегата на страна, ама сайта в Холандия май си го бива??? Някой да е купувал от него? Че нещо не виждам кредитни карти да приемат, ПейПал и т.н. и освен да е на място извършена покупката как по друг начин може да стане? Пък и колко ли ще струва доставката до тук? Не става ясно... Но пък цената наистина е добра! Някой няма ли да се навие и да купи от там, пък да го пусне тук на тази цена- запазвам си от сега една бройка, защото и на баща ми 7Д много повече му допадна от шумното 50Д или по-малко шумното 350Д и ме навива да не го продавам, даже иска и той за него. Имам една приятелка в Холандия, та ако тя се съгласи да ми направи такава сериозна услуга и за без пари да ми го донесе и купи... Ще я разцелувам! И ще си имам две прекрасни 7Д, като от радост веднага ще подаря шумната 50-ка плюс 2-ри подарък 350Д за ценители. [beer] За без пари разбира се-истински подарък!

Колеги, радвам се ,че взе да става и забавно в моята тема :) :)Хубаво е човек да се посмее от време-на време. :) Благодаря Ви на всички, за писанията и коректива, надявам се да няма засегнати, а напротив - да се повеселим малко , така или иначе си бъбрим - поне да е приятно и забавно, нали така? Всичко е просто малък среднощен бъзик и фин опит за ирония и гротеска на прекрасната българска ценова действителност :)
С поздрави и уважение:
Румбата

П.С.: Сладки сънища на всички :) Скоро май и аз ще се запътя към страната на сънищата, че то човек като тръгне сам да си се смее, работата вече става интересна[smilie19] [beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР