Автор: alffastar
Дата: 11-05-10 10:17
Продавам Canon 30D. Аз съм втори собственик – купувал съм го преди 1,5 месец от форума. Снимки може да видите в обявата, от която го купих: ЦЪК
Има всичко от комплекта, въобще, всичко е както е описано в горепосочената тема. Аз съм му направил допълнително около 500 кадъра. Като го купувах, slavoart ми каза, че тялото е на около 106 000 кадъра., което го е разбрал от Зентекс, т.к. го водил апарата на профилактика за почистване.
Апаратът си работи перфектно! В много добро състояние – има 2-3 съвсем дребни козметични забележки. По работата му нямам никакви забележки!
В София е.
Причина за продажбата – бях решил да пестя от тяло и да купя повече обективи, НО преди бях с доста по-съвременно тяло (никон Д90) и много ми липсват ISO във визьора, auto ISO, live view. Затова ще си взема канонско тяло с тези опции.
Цената е 450 лева – както и в предишната тема е казано, причината е, че вадя цената от 180 лева за смяна на затвора с нов, пък затворът в момента си работи перфектно и може да изкара и още толкова, никой не знае.
БОНУС – 2ра батерия на 4 заряда, не е оригинална, но изглежда по същия начин и си работи.
За контакти на лични съобщения.
|
|