Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic Lumix DMC-FZ35 - ПРОДАДЕН
Автор: rlk   
Дата:   18-12-09 07:24

Чисто нов от САЩ, цена 380$ (не подлежи на промяна, плащане в брой, в $$), ще се намира във Варна от 25.12.09 до 15.01.10. Причина за продажба: отказана поръчка. Само сериозни запитвания!

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic Lumix DMC-FZ35
Автор: vladimir_dl   
Дата:   18-12-09 16:00

Точно такъв апарат си търся. Имате ЛС.

Автор: rlk   
Дата:   19-12-09 09:38

Извинявам се закъснелия отговор, но поради часовата разлика и заетостта ми нямам възможност да следя постоянно форума. Фотоапарата може да се получи евентуално в София на 22-ри Дек. на автогарата около 3.30 часа. При всички останали случаи човека, който го донася в БГ ще го предаде единствено и само във Варна и няма да се занимава с пратки, платежни и т.п. Цената е твърда и няма да се поемат никакви допълнителни разходи от преносителя, а плащането е само в долари (банкноти не по-едри от 50$ номинал). Апарата е недокосван, поръчан от B&H преди два дни и комплекта си е както е фабрично, не съм го и отварял да проверя какво е вътре. При запитване бих го направил. Ако имате още въпроси ще ви отговоря при първа възможност.

Автор: vladimir_dl   
Дата:   21-12-09 03:05

Надявам се да успеем да се свържем за доуточняване. Дано не пропадне сделката, че имам голямо желание да си направя подарък за Коледа. Постоянно съм пред компютъра и чакам отговор от вас. Може и по Skype.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР