Автор: free_will
Дата: 17-12-09 23:59
Пич изяинявай ,че ти се намесвам в темата .
Ама искам да се обърна и към всички , защото доста теми последно време чета на подобна тематика .
Първо не ни мислете за малоумни и стига сте покривали желанието за спечелване на пари с всякакви тъпотии едва ли не си патриот от гледна точка за фотографията купувайки и препродаваики една техника по - скъпо. Повярвай ако не беше го взел ти друг щеше да го купи и сигурно щеше да се радва и да снима .
И най - вече което исках да кажа на теб и на хората които пускат подобни мнения .
Като ви е бесценна техниката не е продаваите и не анализирайте от своята гледна точка базара , защото вие не сте всичко в него .
гледаи сега какво си написал :
"Тук обаче всевъзможни турбо сапунерки канон, които не стига, че тежат сто кила, но и снимат като мобилен телефон, се продават от скъпо по-скъпо."
Какво е това мозъчна пръдня ли ?
това са различни класове апарати .
едното си има едни предимства второто други.
ето и това :
"странно, но в ebay най-ниската цена, на която се продава само body e-410 e 349$"
Какво е това поредното убеждение ,че не му искаш много пари . Ми смешни ставате с такива глупости не сме идиоти знаем кое колко върви . Просто безмислени обеждения като на деца не са в твоя полза нито за потенциалните ти клиенти .
ето и това:
"въпросът е, че това е единствената оферта за този превъзходен модел на оли във форума, а по мнения на професионалисти той е по-добър от следващия Е-420"
И как точно това което продавате винаги е най - доброто , чета тука мнения за архаични модели които пак според продавача са много по добри от съвременните им заместители . Айде няма нужда информираме се добре и знаем ков какво е .Само трябваше да кажеш ,че този апарат които продаваш е по - добър от останалите 410 - ки .
" и да не се продаде имам достатъчно задачи и хора, на които мога да го дам да снимат "
-
поредната демонстрация колко е добър модела и колко евтино го даваш с това безгрижие
не разбрахте ли ,че това не помага ако има заинтересувани те ще откликнат въобще не ме надъхваш да си купя апарата от теб с това ,че има какво да го правиш - твоя воля .
"пълна подигравка е да се продава добра техника в добро състояние на унизително ниска цена "
-
Като е подигравка ,защо го купи от човека за да печелиш ами не го предупреди ,че може да му иска повече пари .
|
|