Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikkor 80-200 или [hr]Sigma/Tamron 70-200/2.8
Автор: danin_tu   
Дата:   05-12-09 13:06

Търся да закупя един от гореспоменатите обективи, като държа предлаганите сигми да са от новата версия - ХСМ2 (Макро).
С предимство са обяви от София.

Ако някой има желание да се раздели с обектива си - Л.С. или на тел. .......
Поздрави, Стоян.
:).

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: novi4ok   
Дата:   05-12-09 14:42

Борко продава своя - ако поровиш по назад в обявите ще намериш неговата. Най-новата версия на Тамрон 70-200/2.8 с мотор и с новия фокус ринг, който не се върти при AF. Дойде му заедно с моя от Англия, но му се стори твърде голям и се отказа. Чисто нов на много добра цена. Аз от моя съм адски доволен - сигмата не може да му стъпи на малката леща като острота и контраст. И не бих го продал за нищо на света.
[smilie24]
Сега видях, че си писал и никкор 80-200. Смешни са легендите за този обектив - пробвал съм три, един от които чисто нов и знам какво говоря - той е по зле и от сигмата и от тамрона. И като изображение и като функции. Да не говорим, че е и по-тежък и неудобен.

Публикацията е редактирана (05-12-09 14:45)

Re:
Дата:   05-12-09 14:53

Дай някакво име поне :).

Re:
Автор: atin   
Дата:   05-12-09 14:56

...... e тел. на Борко, а що се отнася до конкурентите на новия Тамрон 70-200 f2.8 novichok е абсолютно прав-в ценовия си клас просто няма такива.

Re:
Автор: uri64   
Дата:   05-12-09 14:56

Това за смешните легенди е наистина смешно [smilie18]

Re:
Дата:   05-12-09 14:57

Сега ше му се обадя :).
Благодаря за бързите отговори...
:).

Re:
Автор: spa   
Дата:   05-12-09 15:17

Между другото от това което съм виждал за пентакс Тамрона е по с бърз фокус отколкото ХСМ на сигмата.

Re:
Автор: pc_genius   
Дата:   05-12-09 15:26

[smilie18] Какви невероятни заключения/обобщения само...

Re:
Дата:   05-12-09 15:33

Юри, звучиш като собственик на никкор 80-200 [smilie18]
Ако си в София ще се радвам да си вземем бурканите и да обсъдим качествата им. Какво ще кажеш, м? Винаги съм готов да науча нещо ново или да призная грешка. Пък и съм "лесна плячка" - проЗт любител. Който се намесва в теми само когато е абсолютно сигурен от собствен опит, а не от ревюта, както повечето тук.
[cool]

Re:
Дата:   05-12-09 16:14

И аз съм любител. И наистина имам 80-200, не АФС версията. Съгласен съм че е тежичък и поради това малко неудобен ама чак пък да е такъв боклук не вярвам. В София съм но до 4-ти януари пътувам като бесен в командировки и не знам какво време ще имам. При първа възможност обаче ще се обадя за тестове - най вероятно ще мога след Нова Година.
Минавала ми е еротичната мисъл да го сменя, но не заради лошо качество, а евентуално с няколко твърди обектива.
[smilie24]

Публикацията е редактирана (05-12-09 16:16)

Re:
Дата:   05-12-09 18:02

Никъде не съм казал, че е боклук. Но с пробване се убедих, че е малко пресилена славата му. И предпочетох друг. Намирам, че тамронът има качествата, които ме интересуват. Но ще се радвам да поснимаме и да сравним.
[smilie24]

Re:
Дата:   06-12-09 00:43

Без караници :), намерих си каквото ми трябваше - похарчих си парите - доволен съм :).

Re:
Дата:   06-12-09 17:54

никой не се кара, говорим си само [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР