Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 НИКОН Д80
Автор: joro206cc   
Дата:   04-12-09 15:14

продавам никон д80+ обектив 55-200 1.4-5.6
850 лв. без обектива 800лв. .......
купуван е от англия януари 2009

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: swan_   
Дата:   04-12-09 15:58

Хахахахаха :)
Я погледни в базара има д90 за 1000лв. Да не говорим, че днес чекнах д90 в английския ебай има оферта на нов д90 за 520 лири [smilie8]

Re:
Автор: joro206cc   
Дата:   04-12-09 17:24

ако погледнеш пак в ебаи ще видиш че там Д80 е по 370 паунда което е като моята цена. само че аз давам и обектив. цената е реална. на БГ пазара нов е от 1200-до 1400 лв. този е в отлично сьстояние. с гаранция , софтъеар, кутия като от магазина е.

Публикацията е редактирана (04-12-09 17:25)

Re:
Автор: Scouse   
Дата:   04-12-09 19:00

Всеки сам си определя цената, на който не му харесва, да подминава и готово. Продавачът като види, че няма интерес към неговата обява, сам ще си коригира цената. Сигурен съм, че колегата swan_ би си купил д80 за 400лв, ама не струват по толкова ;). Успех с продажбата!

Re:
Автор: xl_   
Дата:   04-12-09 19:10

На който не му се дават кинти да си купи някоя безмоторна чикия и да се спасява.[shtrak]

Re: НИКОН Д80
Автор: usmihnatia   
Дата:   04-12-09 21:46

за в момента е много,няма значение колко е стар, просто колегате е прав че щом новия е с 100-200 по вече всеки би предпочел нов,никои невярва на никои.все пак като чета тук какви лъжи стават...нали затова е базар,да се споделя и пише.всеки мо0же да пише каквото си иска[beer] бутттт

Re:
Автор: usmihnatia   
Дата:   04-12-09 21:47

и аз го имам в нас,неме кефи ама ко да се прави...няма пари за повече.....

Re:
Автор: alexnt   
Дата:   04-12-09 22:00

Никон Д80 е супер за класа си.
Жалко е за тези които не могат да го използват.Необходимо е да се чете ръководството за употреба...
И Д8000 да ви измислят като не можеш да снимаш... резултата е един ,спамиш темите на колегите и се правиш на интересен.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР