Автор: alffastar
Дата: 03-12-09 10:40
Продавам Nikon 50 1.8 – made in Japan! Купих го преди 2 седмици от lakosta. Супер обектив, но искам да спонсорирам новата покупка на тамрон 17-50 ВЦ, а и вече имам никон 85 1.8 и 35.1.8. Има си следички по корпуса, но пластмасата е толкова по-добра от китайската версия, че естетически тези следи въобще не дразнят (поне мен). Има и няколко прашинки, които въобще не влияят. Купих си чисто нов гумен сенник на никон за него – HR-2. Продава се със сенника, предна и задна капачки (няма кутийка).
Общо цена 170 лева. Цена без сенника - 150 лева
След оглед в София.
За контакти – ЛС
Продавам Tamron 17-50 2.8, версията С мотор! Купих го преди 2 седмици от atin. Обективът си е нов, без никакви забележки, работи перфектно. Продава се с кутия, книжки, сенник и всичко останало. Знаете, че atin дава 24 часа за тест, така, че ако му имаше нещо, нямаше да си го задържа. Продавам го, защото една приятелка си идва от Щатите и искам да ми донесе новата стабилизирана версия.
В София е.
Цена 550 лева - ПРОДАДЕН!
ЗАБЕЛЕЖКА: цените да се приемат за тези, които съм обявил, а не за цени, които съм склонен да дискутирам или намалявам при огледа.
Публикацията е редактирана (05-12-09 02:04)
|
|