Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам обектив Zuico 40-150, 3,5-5,6 Чисто нов за 250 лв.
Автор: fassa   
Дата:   13-11-09 13:50

Апарата е като нов в перфектно състояние. Давам го с пълния му комплект 2-та оригинални обектива които са като недокосвани, кожена чантичка Logic Case, батерия и зарядно, карта 1гб. Тялото е на около 1000 кадъра (излизал съм да снимам с него 9 пъти ето и снимките които съм направил с него http://bg.tilllate.com/en/member/photoreports/fassa ) 1-ния от обективите не е пипан изобщо още си е с найлона. Апарата е перфектен но просто си купих Е-30. Купил съм го за 1300 лв преди 2-3 месеца търся му 800. Апарата е перфектен и за състоянието му цената е много ниска. Телефона ми е ...... , Е-маил: fasscorp@gmail.com , Skype : ik_boss .

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Shmidt   
Дата:   13-11-09 13:53

У другия раздел [ezik]

Re:
Автор: pstoev   
Дата:   13-11-09 14:13

малко множко му искаш,е-520 със същите обективи в базара върви около 700лв..а той е доста по-добър от е-500...можеш да му искаш не повече от 600лв и пак ше ти е зор[smile] [smile]

Re:
Автор: krasi02   
Дата:   13-11-09 14:21

pstoev е написал:

малко множко му искаш,е-520 със същите обективи в базара върви около 700лв..а той е доста по-добър от е-500...можеш да му искаш не повече от 600лв и пак ше ти е зор

Човека акъл не иска.Той си определя цената на колкото си иска.А пък според мен в базара понякога има изумителни цени.Даже и крадени да са апаратите няма да са с такива ниски цени.

Re:
Дата:   13-11-09 14:44

Da be de tiq E520-ki za 700 lv ? na 20 000 kadara imashe 1 deto prilicha na kofa nali mu zvanqh. Tova e nejna tehnika i da se pazi e mnogo vajno. + tova moq ako mu sloja lepenkite i go metna v kutiqta moje da mine za nov.

Re:
Автор: dede   
Дата:   13-11-09 14:59

Само тялото ме интересува? /на ли4ни сьобщ./

Re:
Дата:   13-11-09 15:50

Предпочитам да го дам комплект. Но може и на части ...

С повече инфо
Дата:   13-11-09 16:57

Става дума за Olympus Evolt E500 8MP Digital SLR със 14-45mm f/3.5-5.6 & 40-150mm f/3.5-4.5 Zuiko Обективи.
Апарата е като нов в перфектно състояние. Давам го с пълния му комплект 2-та оригинални обектива които са като недокосвани, кожена чантичка Logic Case(много гъзарска просто), батерия и зарядно, карта 1гб, Сенници и за 2 та обектива. Тялото е на около 1000 кадъра (излизал съм да снимам с него 9 пъти ето и снимките които съм направил с него http://bg.tilllate.com/en/member/photoreports/fassa ) 1-ния от обективите не е пипан изобщо още си е с найлона. Апарата е перфектен но просто си купих Е-30. Купил съм го за 1300 лв преди 2-3 месеца търся му 800. Апарата е перфектен и за състоянието му цената е много ниска. Телефона ми е ...... , Е-маил: fasscorp@gmail.com , Skype : ik_boss .

Ето линк за сравнение на цената: http://www.amazon.com/Olympus-Digital-14-45mm-3-5-5-6-40-150mm/dp/B000BK39N4

Ето ревю на модела :
http://photo-cult.com/reviews.php?camera&eid=1985
http://www.dcresource.com/reviews/olympus/e500-review/
http://www.dcviews.com/reviews/Olympus-E500/Olympus-E500-review.htm

Re:
Автор: pbg   
Дата:   13-11-09 18:04

Дългия обектив е по-добър от новия му събрат.
Успехи с продажбата.

Re:
Дата:   13-11-09 18:21

Да между другото този обектив е болница за снимане на хора. С него се получават нечовешки Depth of Field снимки на хора на които целия човек е на фокус а фона зад него силно размазан. Самоче това се получава при по голямо фокусно разстояние или с други думи на 3-4 крачки от човека [smilie10]

Re:
Дата:   13-11-09 19:30

И между другото Олимпусите цепят мрака на RAW форматите, светлинни години пред Канон и Никон са поне в това отношение.

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   13-11-09 20:42

За дългия колко ще искаш?

Re:
Автор: pevtimov   
Дата:   13-11-09 22:00

Автор: fassa
Дата: 13-11-09 19:30 написа:

И между другото Олимпусите цепят мрака на RAW форматите, светлинни години пред Канон и Никон са поне в това отношение.

Не прекалявай с рекламата колега, че почваш да пишеш смехории[smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   14-11-09 11:41

Cicomanco, absoliutno chisto nov e zakachan e na aparata 1 pat samo. Kaji stabilna cena i shte se dogovorim. Zashtoto prodavam komplekta ne samo dulgiq. Kaji hubava cena i shte ti go dam samo nego.

Публикацията е редактирана (14-11-09 11:43)

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   14-11-09 12:55

Ти кажи цена , пък дали е хубава аз ще преценя! За мен убава цена е 80лв! А за теб? Никога не оставяй клиент да си избира цената!!!(ето - сега си напред с един безплатен съвет!)[smile]

Re:
Дата:   14-11-09 16:22

Остана дългия обектив търся му 250 лв.

Re:
Автор: practiflex   
Дата:   14-11-09 17:53

Fassa, приятелю, ако говориш за моя апарат, който продадох, изобщо нямаш представа за състоянието, в което беше. Като съм писал 10/10, то състоянието си беше такова, въпреки, че снимките, които пуснах си бяха с отвратително качество, за което се извиних. Затова и апарата се продаде за седмица.
А относно цената - навремето го купих, когато "стъпи" в България за 1599 лева от Амперел, в момента цената е 1099 лева, аз го продадох за цена 70% от сегашната. Да, на загуба съм, но смятам, че реалната цена е тази. А, изобщо не ти прави чест да си продаваш Е-500 /който е чудесен апарат/, за сметка на негативизми към останалите обяви във базара. Айде ...[shtrak] [beer], че станах многословен и успех с продажбата!

Re:
Дата:   14-11-09 19:00

Practiflex не съм чувал нищо за никакъв твой апарат. И все пак това не е обща дискусия а се опитвам да продам 1 обектив просто защото е хубав чисто нов е и не ми върщи работа за нощни снимки.

Re:
Автор: practiflex   
Дата:   14-11-09 19:03

Виж пост №5

Re:
Дата:   15-11-09 10:08

Не приятел не говоря за твоя. Онзи наистина приличаше на кофа и се видях с човека. Освен ако не се казваш Агоп и не сме се виждали едва ли говоря за твоя апарат. :) Мир и успех.

Re:
Дата:   15-11-09 23:32

Хайде момчета само най-хубавия обектив остана чисто нов за 250 лв.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР