Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Fuji FINEPIX 9000
Автор: assy   
Дата:   05-12-05 18:27

На по-малко от месец. Внос от Щатите.
Камерата си струва парите ...! Има две снимки в профила ми за инфо.
цена 1400 лева

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Fuji FINEPIX 9000
Автор: haaho   
Дата:   05-12-05 20:08

Точно толкова струва чисто нов, от официален вносител с една година гаранция. Твоят с каква гаранция е?

Дата:   05-12-05 23:13

Haaho- Ami to e qsno de..Ti si vzemi ot oficialniq vnositel na tazi cena i mi se obadi.[smilie18]

Автор: borko   
Дата:   05-12-05 23:28

Много бързо му се насити май а..Ами да, то 9000 и FZ 30 са един дол дренки. Но има едно но..! Като погледнах снимките Фуджито наистина дава превъзходни цветове няма спор..Добре добре ...Успех...

Автор: royal   
Дата:   05-12-05 23:34

qqq borko s Дървовидниa изглед[smilie7]

Автор: jakov   
Дата:   05-12-05 23:40

za fuji-to ve4e pisahme edna cena.4isto nov-za kontakti yan[smilie24]

Дата:   05-12-05 23:47

А бе (Борко) от къде се пръкна такъв умник. Защо не си хванеш някое гадже и да изпуснеш малко парата а. Ти ли си най-умния в този форум? Какво ми се правиш на експерт. Имаш някакъв смрънцан Canon сигурно 300D и голямата работа вече. С голямо прискърбие мога да ти кажа че това фуджи е на 3 светлини години по напред от твоето Канонче. Хайде спинкай си с него и не се бъркай там където не ти е работа разбра ли.

Дата:   06-12-05 09:47

Ще ти се ама не позна.Чувал ли си за Canon 20D + 1.4/50 mm. Като си вземеш такава комбинация ела ми се обади.

Автор: haaho   
Дата:   06-12-05 10:57

Борко, кат' не ти харесва Фуджито чий го търсиш в тая тема? [ezik] [ezik]

Re: Корекция на цената Fuji FINEPIX 9000
Дата:   06-12-05 17:13

Крайна цена 1280 лева. Някой ми писа че иска да го пробва и да го разгледа, няма проблеми- няма драскотина. Ако някой иска нещо повече нека ми драсне два реда и ще се разберем.

Борко да ни си глътна езика с твоя и без твоя помощ апарата ще го продам тъй че продължавай да си мечтаеш за EOS 20D и 1.4 по 50мм това е наистина хубава комбинация само че първо трябва да се научиш да снимаш и тога....

Автор: royal   
Дата:   06-12-05 17:27

super cena ..predi vreme kogat se kanih da si kupq fotoaparat tozi be6e na pyrvo mqsto v klasaciqta mi sled nego panalaika fz 30 i na treto sony 828 ... ama de togava takiva oferti kat taq [smilie7]
uspeh [smilie24]

Дата:   06-12-05 18:52

Assy....y.....yy Вземи един съвет от мен, остави си фуджито да си правиш видеоклипчета, иначе то за друго не става, що да даваш пари и за видео кат си имаш. А колкото до D20 и 1.4/50mm ще те светна защото си много любопитен Аз снимам само с един обектив..! само с един.. и това е 1.4/50mm.на Canon.. Разбрали къде е истината.! хайде сега пътувай за топлите страни и не ни облъчвай с твоето фуджи 9000 ох ох .. [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: yan   
Дата:   06-12-05 18:59

Борко, продал съм 6 фуджита, като преди това съм ги сравнил с никон Д70+2 скъпи обектива и с канон 300Д с китов обектив.
Във всички случаи фуджито снима по-остро на подобни фокусни разстояния. Имам само малко забележки, когато снимам на зум 200-300мм, но за тази цена...

Публикацията е редактирана (06-12-05 19:16)

Автор: simbon4o   
Дата:   06-12-05 19:36

малии кви комплекси и кви "размери" се размятат на апарати и обективи. Продължавайте чак сте ми забавни. Абе сериозно виждате ли се какво си пишете?[smilie19]

Автор: yan   
Дата:   06-12-05 19:49

Симбончо,ще си купя панасоник, щото с eдно дистанционно и DVD-то и апарата...

Автор: simbon4o   
Дата:   07-12-05 08:26

ми не че нещо ама направо смешно е отстрани като се гледа :) - ти къв си че да ми говориш аз имам 20D - това какво е :)или другите които завиждат пък... Умирам от недоумение. yan купи си ако искаш и тоалетно казанче панасоник все ми е тая ;). Аз си направих избора заради оптиката и скоростта. Ако ми посочиш апарат който да е по-добър от панасоника и да има дълъг зуум + добра скорост на писане на RAW ще си призная в държавен вестник че съм сгрешил :). Айде стига спам!!![shtrak]

Re: Fuji FINEPIX 9000 Е ПРОДАДЕН
Дата:   07-12-05 22:20

Камерата е продадена..!
Съжалявам че се разделих с този фотоапарат, но се наложи. Възхищавам се на тази фирма, защото прави едни от най-добрите филми и фотоапарати в света.
Боркоооо! така е брат ми..! Хайде сега пътувай за топлите села и не се обаждай от коневръза повече..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР