Автор: atin
Дата: 03-09-09 22:52
Продавам колекция пейзажни/urban ultra wide zoom обективи. Всички са ползвани внимателно и за удоволствие. Никога не са били репортажни/сватбарски магарета и не са вадени в лошо време.
1. Tokina 11-16mm. F2.8 AT-X PRO DX Aspherical. Made in Japan. Закупен от Фотопавилион на 14.3.2009. Остатъчна гаранция година и половина. 400-500 кадъра. Състояние-неразличим от нов. По всеобщо мнение един от най-острите в класа си обективи и без конкуренция по краищата на кадъра. Цена ПРОДАДЕН.
2. Nikon AF-S 12-24mm. F4 G (IF) ED DX Made in Japan. (№ ......) Закупен директно от Nikon UK. Лична гаранция 3 месеца. Рядко ползван, в новоизглеждащ вид. Чиста оптика, никакви следи от ползване по корпуса. Оптически и механично безупречен. Кутия, сенник, кожен калъф, капачки, документация. Повече техническа информация за обектива ТУК Цена 1195 лв.
3. Tokina AF SD 12-24 F4 AT-X PRO DX Aspherical. Made in Japan (71C5042) Закупен от UK. Като нов, абсолютно чиста оптика и корпус. Лична гаранция 3 месеца. Кутия, сенник, кожен калъф, капачки, документация. СНИМЧИЦА с него ; ОЩЕ ЕДНА Цена 695 лв.
Тест Варна. Разходи за сметка на получателя. Опция да ми се върне за моя сметка ако съм дал некоректно описание или съм премълчал нещо. За въпроси 0895 ...... Божидаров
Публикацията е редактирана (28-10-09 09:55)
|
|