Автор: d_ave
Дата: 14-08-09 12:33
Току-що ми хрумна една идея, която още не съм обмислил напълно, ама реших все пак да я пусна, пък да видим какво ще излезне:)
Та, заменям Canon 400D + Grip + EF 28-105 3.5-4 за тяло 40D.
Апарата, въпреки, че е XTI версията, е купуван от BG, има документация, както и гаранция, която може би вече е изтекла. Купуван е от човек във форума, няма забележки никакви. Пълна окомплектовка, кабели, ръководства, батерия, кутия и т.н.
Грипа е неоригинален, но е с пълна функционалност като оригиналния - спусък, скрол, бутони и т.н. Към него има и двете шейни - за две батерии (има ги и тях, държат адски дълго), както и за н-на брой АА, с който не е използван (кой ще ти храни апарата с 5-6 аа батерии:)
За обектива съм пуснал отделна обява ето тук:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=
може да се види в съответната обява.
Това цялото нещо бих го сменил за тяло 40D, като може да се измисли и някакво доплащане, в зависимост от състояние, кадри и т.н. знам, че звучи малко невероятно, но все пак реших да опитам. Комплекта го оценявам горе-долу на около 830-850 лв, като искам да заявя, че нямам намерение да го продавам по отделно, защото не ми се седи без апарат докато разпродам всичко и събера за ново тяло. Та или ще търся смяна, или ще го продам на цяло, след уговорка с някой от няколкото продавача на 40Д във форума:) За съжаление покрай тая криза не мога и да купя първо тяло, а след това да разпродавам останалото, което би било по-лесно осъществимо.
Е, чакам предложения, въпреки, че не съм особено обнадежден. Въпреки това - вие сте:)
|
|