Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Заменям 400D + Grip + 28-105 3.5-4 за тяло 40D
Автор: d_ave   
Дата:   14-08-09 12:33

Току-що ми хрумна една идея, която още не съм обмислил напълно, ама реших все пак да я пусна, пък да видим какво ще излезне:)

Та, заменям Canon 400D + Grip + EF 28-105 3.5-4 за тяло 40D.

Апарата, въпреки, че е XTI версията, е купуван от BG, има документация, както и гаранция, която може би вече е изтекла. Купуван е от човек във форума, няма забележки никакви. Пълна окомплектовка, кабели, ръководства, батерия, кутия и т.н.

Грипа е неоригинален, но е с пълна функционалност като оригиналния - спусък, скрол, бутони и т.н. Към него има и двете шейни - за две батерии (има ги и тях, държат адски дълго), както и за н-на брой АА, с който не е използван (кой ще ти храни апарата с 5-6 аа батерии:)

За обектива съм пуснал отделна обява ето тук:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

може да се види в съответната обява.

Това цялото нещо бих го сменил за тяло 40D, като може да се измисли и някакво доплащане, в зависимост от състояние, кадри и т.н. знам, че звучи малко невероятно, но все пак реших да опитам. Комплекта го оценявам горе-долу на около 830-850 лв, като искам да заявя, че нямам намерение да го продавам по отделно, защото не ми се седи без апарат докато разпродам всичко и събера за ново тяло. Та или ще търся смяна, или ще го продам на цяло, след уговорка с някой от няколкото продавача на 40Д във форума:) За съжаление покрай тая криза не мога и да купя първо тяло, а след това да разпродавам останалото, което би било по-лесно осъществимо.

Е, чакам предложения, въпреки, че не съм особено обнадежден. Въпреки това - вие сте:)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР