Автор: yavorin
Дата: 05-08-09 20:55
Обектива е невероятен!!!...
Има 2 причини, поради които искам да се разделя с него! А именно: Нямам FULLFRAMAE CAMERA, за да му се насладя изцяло; имам нужда от нещо широко и светло(за DX формат разбира се); Другата причина е, че обектива е за точно определени ситуации, които изискват точно определено фокусно разстояние(16мм)!!! Втората причина довежда до обективите, с които бих заменил това бижу, а именно Токина 11-16 (все пак търся нещо качествено и широко),може и някой "стандартен" zoom като Nikkor 16-85 или предложете нещо Вие за DX формат...!
За цена може да говорим на ...... по всяко време{на ЛС или на e-mail yavorin@abv.bg отговарям само, когато съм си вкъщи, което е много рядко мое свойство :)}...
Очаквам предложения до 12.08.2009 г., тъй като след това ще хващам нанякъде извън столицата!!! Ако все още има интерес за обектива от съфорумците: Бран и hose те ще бъдат с едни гърди пред другите- дори да е по малка цената(естествено в разумни граници)
П.С. Не мислете, че като е рибешко око въпросния обектив, не става за пътуване и екскурзии (а именно за пейзажна фотография най-вече).Така че не съм останал без обектив за скитосване
Поадрави
|
|