Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продадени
Автор: anco   
Дата:   26-07-09 23:34

Здравейте продавам въпросните 2 тела чисто нови не разопаковани и 2те от България са купувани с Бг. гаранция. Като д5000 е с китов 18-55 и той чисто нов

Цени: Д700-3300лв. Д5000-1150
Пишете на лс. или на тел. ......

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Никон Д700 и Д5000
Автор: jespers   
Дата:   26-07-09 23:47

18-55 VR ли е? Към коя фирма е гаранцията?

Дата:   27-07-09 13:41

[smilie24]

Автор: ecobo   
Дата:   27-07-09 22:36

Като са чисто нови и неразопаковани, защо изобщо си ги купил? [smilie11]
Не се заяждам, любопитно ми е просто [smilie3]

Дата:   28-07-09 15:00

[smilie24]

Автор: bubbator   
Дата:   28-07-09 16:48

Цената е добра, ако се издава и фактура.

Автор: kirilsr   
Дата:   28-07-09 16:58

Браво.Супер оферти.А въпроси като - защо въобще си ги купил мисля,че са безмислени.Нека,който се интересува от покупката на подобна техника се радва,че ги има на тези цени,а не да държи сметка как и защо.Човека си е направил сметката,може и по 10 лева да ги е взел.Поздрави :)

Дата:   28-07-09 17:09

Защо да са безсмислени такива въпроси? Ами ако са дефектни? Ако са крадени? Ако цялата работа е някаква далавера?
Не казвам, че е. Но може да бъде.
Кой нормален човек купува 2 ДСЛР тела, (които нямат нищо общо) за да ги продаде с 20% загуба?
Телата имали, забележете, непопълнена гаранционна карта от Павилиона - това го знам от приятел, който говори по телефона с продавача. Я павилионци да кажат защо продават тела с непопълнени гаранционни карти! [smilie3]
Освен това цената грам не е тънка - цената без ДДС - точно толкова ми сяда като си приспадна ДДС-то. Ако това е цена с ДДС и фактура по ДДС, това вече е друга работа, ама надали.

Нямаше да пиша всичко това, ако продавача си бе направил труда да отговори, макар и проформа, на въпроса ми. След като не го направи, длъжен съм да напиша това, за да не изгори някой.

Автор: pd   
Дата:   28-07-09 17:49

Ако никон пуснат един 400 мм ф/4 обектив ще си купя д700 [smilie18]

Автор: kirilsr   
Дата:   28-07-09 18:29

Човека е дал изчерпателна информация,състояние и начини за връзка.Другото се оговаря по телефона и с лична среща.Но ние българите винаги търсиме някаква причина,а не гледаме първо,че е изгодно,защото нащо племе винаги е свикнало някой да го преебава и търси първо негативи.Нищо лично към теб "ecobo",обаче исках да споделя мнение в обявата,понеже и аз преди седмица продавах обетив,който е от китов комплект.Давах го с 100 лева по-евтино от пазарната цена и първо се почна със същите въпроси,защо ? ! Поздрави :)

Автор: zed   
Дата:   28-07-09 18:39

Въпросите "Защо?" в този случай са много уместни и наистина, ако човека беше написал мааалко по-подробно, щеше да ги избегне. Останалото Екобо го е казал. Колкото до офертата - да изгодна е, но за човек без фирма.

Дата:   28-07-09 18:41

Преебават не само в БГ, в целия свят има мошеници и е нормално всеки, който има акъл, да го ползва по предназначение и да мисли с два хода напред. Щото като се обърне колата, пътища - много...
Нищо лично към никого - просто ми се иска да намалим, доколкото е възможно, числото на преебаните [beer]

Дата:   28-07-09 18:45

Ecobo zashto vobshte se zanimavash kato ne znaesh za kakvo stava vupros Purvo telata ne sa ot paviliona 2ro nikoga ama nikoga ne sum spomenaval Pavilion,sintezis ili kakuvto i da e bilo magazin #to garancqta e populnenea i nemoga da razbera ot kuv zor se burkash kadeto ne ti e rabota qd li te e nz ama e tupo taka da govorish telata sa kupeni i sled tova se okazva che trqbvat pari na choveka poradi lichni prichini aide stiga si mrunkal pisna lo mi e ot hora koito nqmat kakvo dr da pravqt i samo se zaqjdat

Дата:   28-07-09 18:49

Ne sum iskal nikoi i po nikakuv nbachin da preebavam ili da se zaqjdam no ne mi e priqtno da hape vseki po koito mu padne bez prichina telata ne sa moi pravq usluga na edin priqtel i toi mi e kazal tova imat garanciq nerazopakovani s vsichki ekstri i me pomoli da mu pomogna v prodajbata natatuk koito go intersuva zvunni i razbira no ecobo nikoga ne sum spomenaval ot kude sa kupuvani zashtoto i az sumiq neznam

Дата:   28-07-09 19:00

Благодаря за обяснението. Казах вече - никого не искам да засегна.
Занимавам се, защото един приятел иска Д700 и вчера е звънял - не знам на кого и кой отговаря на посочения телефон, но му е казано, че телата са с НЕПОПЪЛНЕНИ гаранционни карти на Павилиона. Човека със сигурност не ме лъже...

Както винаги, когато възникнат въпроси около техника, оказва се, че техниката е на приятел :-)

Ако всичко е ОК - от това по-хубаво няма.

Ако беше отговорил на въпроса ми по-горе, нямаше да пропиша в темата. Елементарното уважение към клиентите изисква на въпросите да се отговаря [smilie3]

Сори, ама съм много чувствителен на тема крадци и измамници (пак, казвам - не твърдя, че си такъв), имах нещастието да ми задигнат техника за 18 бона...

Желая ти успех в продажбата!

Дата:   28-07-09 19:06

Az naistina ne sum iskal da se karam sushto s nikoi ecobo i na tvo priqtel kazah za garanciqta i za elata no ne sum mu kazval za tova ot kude e kupuvano zashtoto az sumiqt neznam. Kazah mu i na nego che e na priqtel za kakvo mi e sega da se izmukvum kato kazah 4e ako iska moje da se vidim i sam da se uveri v tova che vsichko e novo neizpolvano s garanciq mojebi toi se e oburkal nikoi ne kazva che luje no az neznam ot kude sa kupuvani i zatova ne se nagurbvam da kazvam gluposti na nikoi i sujelqvam za tvoita zaguba tova sus sigurnso e otvratitelno i te razbiram

Дата:   28-07-09 19:09

Между другото, ако даваш ДДС фактура, замислям се за Д700 [beer]

Дата:   28-07-09 19:12

Nqma kak taka sa mi kazali na men che nemoje da se dade

Автор: bubbator   
Дата:   28-07-09 19:22

Съвсем му загубих края. Собственика го няма на хоризонта, приятел му върши услуга и нищо не знае повече от това, че трябва да продаде 2 апарата, гаранцията я има, но няма кой да се пита за нея...

Абе последния да затвори вратата...[smilie5]

Дата:   28-07-09 19:42

Moje li da se sprete s tozi spam koito e zainteresovan da mi pi6e na ls ili na gsm a ne samo da se zaqjda v foruma bez spam ako moje Blagodarq predvaritelno

Дата:   29-07-09 14:16

[smilie24]

Re:
Автор: vaaco   
Дата:   29-07-09 18:04

anco,интересувам се от d5000.давам 1000лева за него.ако те устройва пиши на л.с

Автор: BirdOfPray   
Дата:   06-08-09 14:20

Продавача НЕ ОТГОВАРЯ НИТО НА ТЕЛЕФОНА нито на ЛС [smilie23]

Дата:   10-08-09 15:51

Д700 е продаден, а относно отговарянето не съм в Сф. и нямам достъп до компютър само на гсм.

Дата:   10-08-09 15:51

Д5000 все още се продава[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР