Автор: НАСОО
Дата: 01-07-09 16:10
Продавам си техниката, като ще се опитам да я опиша, но ако все пак някой го интересува нещо допълнително да не се притеснява да звъни и пита
1. Canon EOS 350D версия Digital Rebel XT Review т.е. сребърен+кутия+ремък+батерия+дискове,книжка на бг, само за момента не се сещам точно къде са двете кабелчета тъй като никога не съм ги ползвал, но ако някой държи толкова на тях ще ги намеря. Мисля, че са в кутията, която също не е в мен тъй като е обемна и не се хвана в раницата, но другата седмица ще я донеса насам. Апарата е купуван от Щатите в комлект с китака и Тамрона. Има само една незначителна драскотина, която почти не се вижда. Като изключим нея е направо нов. Кадри от 3000-7000 мисля, че трябва да е към 4000, но давам аванс да не стане така че съм подвел някой. За тази цена не ми се занимава да ходя да го тествам.
2. Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro+кутия+две капачки+сенник+някаква изтекла гаранция. Обектива е напрактика нов - ползвал съм го само веднъж за проба и после ми подариха 70-2004Л
3. Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6, две капачки, беше в комплект с Тамрона и тялото, но за разлика от Тамрона си няма собствена кутия. В перфектно състояние, също рядко ползван, единствената забележка е отлепен единия край на лъскавата лентичка - там където се срещат двата края. В резултат отлепения около 1см стърчи, но мисля че не е проблем да се залепи-просто на мен не ми се занимава
4. Battery Grip - Canon BG-E3 с две кошнички за батерии, кутия и някаква изтекла гаранция. Грипа е седял на тялото още от самото начало и от поставяне върху твърди повърхности има драскотини от долната страна около бутоните за фокусна точка и спусък.
5. Раница Lowepro - SlingShot 200 AW, купувана от Павилиона, ползвана няколко пъти, като нова, няма захабено, само отвън е малко прашна. Гаранцията някъде съм я забутал тъй като не знаех, че имали доживотна гаранция. Ще я потърся, но не мога да гарантирам предварително
6. PQI CompactFlash CF 4GB 120x, купувана от Ресет преди около 6 -7 месеца, има гаранция и опаковки но незнам къде са - ако са толкова определящи ще ги потърся
7. Chronos 80 in 1 Card Reader CR-561, купуван от Ресет заедно с картата, също незнам къде съм забутал фактурата и гаранцията
Всичко е купувано ново и ползвано само от мен. После ще кача снимки
|
|