Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продаден
Автор: GoDY   
Дата:   25-06-09 19:15

Тяло Никон д200 в кутия с всички прилежащи акцесоари.На 8000 кадъра.Почти без следи от употреба.
Nikoр AF-S 18-70 MM F/3.5-4.5G ED DX в кутия. като нов.
Фоточанта Lowepro Stealth Reporter D300 AW. Малко ползвана , без следи от употреба.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Д200 +
Дата:   25-06-09 19:20

1 продаден
2 - 290лв
3 Продадена
Цените без коментар!!! Техниката се намира в провинцията и разходите за куриери за сметка на купувача. Вечер след 19 часа .ще отговарям на Л.С.

Публикацията е редактирана (28-06-09 17:42)

Дата:   26-06-09 08:39

Отговорих на всички ЛС [smilie24] [beer]

Дата:   26-06-09 19:49

[shtrak]

Автор: mitas-----   
Дата:   26-06-09 19:58

Ne ste odgovorili na Paf[smilie5]

Автор: bobby__   
Дата:   27-06-09 10:07

[smilie24]

Автор: mishonti   
Дата:   27-06-09 14:36

Жорка,дай да се чуем,че съм ти затрил номера някъде из тефтерите,като знам как пазиш техниката си,тялото Д200 направо го отмъквам без да го гледам,а и няма да се занимаваме с куриери[smilie21] като гледам тук някои хора се чудят,но от опит знам,че от много умуване файда няма.Д200 на 8000 кадъра за 1000лв.[shtrak] [thankyou] дори не съм се замислял дали да го купя,направо си го представих в ръцете още днес.Като знам,че три години снимах с Д70,днес се надявам да имам повод да почерпя за Д200 и при това съм убеден,че апарата ще е неразличим от нов като знам какъв си педант на тема техника си.
Успех с продажбата на обектива и фоточантата!Всъщност мога да взема и чантата.Обади ми се.

Автор: beliot   
Дата:   27-06-09 15:58

Изпратил съм лично съобщение още сутринта, че искам да купя апарата без пазарлъци. Надявам се продавачът да е коректен и да го продаде на този, който е бил пръв в заявката си. Чакам отговор[beer]

Дата:   27-06-09 16:26

Засега тялото е запазено.Уговорката с човека ми е от снощи, но намах възможност да пиша тук.

В продажба обектива и чантата за сега. Ако има промяна на всички по реда на заявките ще изпратя лс.[shtrak]

Дата:   27-06-09 22:40

Тялото е продадено. Останалите неща в други теми.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР