Автор: jorro_z
Дата: 15-06-09 13:41
Дриймъра е прав, грипа е моя ![[smilie25]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif)
Реално погледнато, грипа е доста близко копие до оригиналния. Приличат си по формата (с изключение на гумата), но се различават по:
- На китайския има само спусък (работи и полу-спусък), заедно с ключето он/офф/доф, което работи също, но само за самия спусък (не пуска и не спира апарата като цяло).
- липсват предна и задна врътка, както и зеления бутон и бутон АЕ-Л. (лично на мен тия бутони не ми трябват там, за врътките е жалко че липсват).
- грипът НЕ Е УПЛЪТНЕН!
Иначе, чекмеджето за батерията е идентично с това на оригиналния, дори има място и за резервна карта.
Плюс на грипа е, че в долната и в горната част има метални пластини, които го правят доста здрав. Също и отвора за навиване на плочка за статив, е в доста голямо метално блокче.
За сведение, цената му е 35 $ (Разбира се, тук ще трябва да се включат и всички допълнителни разходи).
Упсех на продавача!
Аз лично смятам, че той има пълното право да го продава за колкото намери за добре.
|
|