Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търси се FUJI S 5
Автор: канювигй   
Дата:   31-05-09 01:23

Търси се FUJI S 5 !

Отговори на това съобщение
 Re: Търси се FUJI S 5
Автор: stesla   
Дата:   31-05-09 03:53

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

Дата:   31-05-09 10:12

Автор: atin
Дата: 09-04-09 15:16

На 500 кадъра, състояние-практически нов. 1 год. европейска гаранция + 5 мес. "accident insurance", каско против изтърване/удар. Бонус CD с упътване на руски.Тест Варна. Цена 1090 лв. без коментар. Megan с предимство, ако поддържа все още интереса си.

Автор: atin   
Дата:   31-05-09 11:06

Този отдавна е продаден и Меги си го ползва със здраве. За каското му съм доплащал 35 лири. Тялото, което предлагам в момента, е чисто ново, с непокътнат защитен стикер на производителя, който се унищожава като винетките при отваряне. Успех на купувача.

Публикацията е редактирана (31-05-09 12:13)

Дата:   31-05-09 12:30

Виждам ,че имате опит в покупко-препродажбата на апарати и обективи.Добре сте ориентирани в движението на актуалните цените на настоящите и бъдещите модели Фото камери.
Предполагам,че "ако има нов модел fuji S "
ще се ориентирате много добре и актуално и в неговия ценови диапазон.
Аз не се занимавам с покупко препродажба на техника.
Благодаря за вашето предложение.Надявам се и съм сигурен ,че ще продължите с успешната си кариера като продавач г-н Атин.
Успех! И бъдете здрав!
Поздрав!

Дата:   31-05-09 12:57

Техниката не е моя, а сарказма Ви е неуместен. Освен това не съм Ви предлагал нищо, съфорумец Ви е пуснал линк към моя обява. Водите непродуктивен разговор, Ювиги Хан, сменете си подхода, vII век отдавна мина.

Дата:   31-05-09 13:03

Значи който взел-взел. За отличниците догодина идва това за няма и 3000$: http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://farm4.static.flickr.com/3238/......_ec79bf1100.jpg&...

Този отдавна е продаден и Меги си го ползва със здраве. За каското му съм доплащал 35 лири. Тялото, което предлагам в момента, е чисто ново, .....

Виждам ,че имате опит в покупко-препродажбата на апарати и обективи.Добре сте ориентирани в движението на актуалните цените на настоящите и бъдещите модели Фото камери.
Предполагам,че "ако има нов модел fuji S "
ще се ориентирате много добре и актуално и в неговия ценови диапазон.
Аз не се занимавам с покупко препродажба на техника.
Благодаря за вашето предложение.Надявам се и съм сигурен ,че ще продължите с успешната си кариера като продавач г-н Атин.
Успех! И бъдете здрав!
Поздрав!

Автор: stesla   
Дата:   31-05-09 15:01

[smile] atin,опитах се да бъда полезен. Лично мое мнение , добре е да марkирате ,че е продаден.

Публикацията е редактирана (31-05-09 21:07)

Дата:   31-05-09 16:57

stesla - благодаря за което. И аз исках да съм полезен, тъй като тялото беше поръчка на съфорумец ivan_A чрез мой близък в Лондон, UK. Пратката закъсня със седмица по вина на БГ пощата и човека съвсем в реда на нещата го отказа. Пуснал съм го в продажба за да не се налага да го плащам от джоба си.
Извинявам се за включването в чужда тема.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР