Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стативи за осветление
Автор: bootlegger   
Дата:   13-11-05 20:06

Продавам 3 броя стативи за осветление HAMA 4 70-210 cm. Не са вадени от кутиите си. Единия ми го дадоха от витринта и няма найлон, но си е в кутия и той. Цената за 3-те е 460 лева. Не се продават по отделно и не намалям от цената нито стотинка ! Купени са по 201,50 лв. от Хама в София. Давам фактура ако някой му трябва.
София.
-----
0899 ......

Отговори на това съобщение
 Re: Стативи за осветление
Дата:   13-11-05 20:07

Може да се види тук:
http://www.hama.ru/info/data/00004/abb/......abb.jpg

Автор: charger   
Дата:   13-11-05 22:04

Само за инфо - статив като този,но уномат,същата височина е на цена 90-110лв НОВ,при вносителя на Уномат ф-ма Интеграл.
за 460лв. 3те е нереално.
В Динакорд,предлагат стативи Манфрото и Авенджър от този клас,цените са доста по ниски.
Сори за оффа,но пък имаш ЪП. :)

Дата:   14-11-05 10:22

Скъпи charger,
изключително съм Ви благодарен за безценната информация, която при това напълно безплатно ни предоставяте. По изказването Ви личи, че сте голям познавач на бранша! Сигурен съм, че сте помогнал на мнозина заблудени читатели на форума, и търсещи предлаганите от мен стативи, да направят правилният избор.
Иска ми се да сте по конкретен, когато говорите за Манфрото и Авенджър - с цени например.

Дата:   14-11-05 13:17

[shtrak]

Автор: Atman   
Дата:   14-11-05 16:27

Прав е Charger http://www.dynaphos.com/

Дата:   14-11-05 16:52

Започвам да разбирам...
Явно тук е пълно с особено компетентни, добре информирани, взаимно подкрепящи се срещу общия?! враг - подателят на обява, господа, които обаче явно не считат за необходимо да отбележат някои факти, или по-точно нарочно пропускат да го направят !
Atman, например Вие посочвате сайт (http://www.dynaphos.com/), на първата страница на който пише следното:
...Тъй като в настоящия етап поддържаните складови наличности в България не гарантират незабавната доставка на пълната гама от продукти основния начин на работа е с предварителна поръчка и безплатна доставка от 30 до 60 дни (при събиране на достатъчно поръчки за външна доставка)... а също така правейки сравнение между марки, които не са в един и същи качествен и съответно ценови клас.
1. Защо, според Вас някой би дал 70000 за BMW, след като за 30000 може да има чисто нов KIA от същия клас ? :)
2. Ако Вие искате да имате студио, което да Ви носи приходи разбира се, бихте ли чакали между 30 и 60 дни за да спестите общо 100 лева ? Толкова е разликата между предлаганите от dynaphos стативи в този клас, и това, което предлагам аз..
3. Без да оспорвам правото на мнение на когото и да било в този форум, искам да помоля онези, които нямат отношение към предлаганите от мен стоки, просто да се въздържат от коментар.

Благодаря Ви !

Публикацията е редактирана (14-11-05 16:56)

Автор: n1x0n   
Дата:   14-11-05 17:51

Нема се шашкаш bootlegger! Тук винаги е пълно с експерти ценовици - не купуват, но пък винаги са готови да компенсират с приказки! Важното е да не им обръщаш внимание на глупостите.

До останалите "изказали се" тук. Пичове готини, това кой, какво и на какви пари продава си е лично негов проблем! Ако е скъпо - няма да си продаде нещата, от това по-голямо наказание за един продавач - здраве му кажи!

Автор: dau   
Дата:   14-11-05 17:59

Никсън на теб откъде ти е купувано част от осветлението :)

Продавача има право да си определя сам цените, но потенциален купувач също има право да предложи и той цена на която би купувал!
Ако се разберат има сделка ако не купувача си държи цената и си чака това е! Все пак е базар.

bootlegger не виждам що се пениш всеки си има право да си отстоява неговата позиция това е...

Автор: GenaDP   
Дата:   14-11-05 18:09

Кви потенциални купувачи сте вий бре, измикяри? Нещо за повече от 5лв. през последните 6 месеца пазарили ли сте? И ква е вашта позиция, че нещо не мога да я схвана?...

А интересно и как разбрахте какви са точно тея стативи? Щото и аз продавам разни, и имам с височина 2,40м за под $47, а имам с височина 1,90м за $75. Явно, метража не е всичко...

Автор: charger   
Дата:   15-11-05 00:51

Имам ценовата листа на Динакорд,който даде мейл,ще му я пратя:)
Фирма Интеграл е доста известна,нейде из форума и има и адреса и телефоните.
Инфото ми е не е за заяждане,никакъв общ враг няма тук,обяснявам като на бял човек къде и по колко върви.Щото такива изказвания :"не намалям от цената нито стотинка !"са меко казано - смешни.
Цените и на GenaDP са перфектни,той е коректен и има огромно разнообразие от аксесоари и техника.

Дата:   16-11-05 22:12

[shtrak]

Автор: Brummaker   
Дата:   16-11-05 23:04

GenaDP ,

https://photo-forum.net/joro/emoticons/S77A.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/S77A.gif

искаш ли да ти дам отчет по мейла за покупките [smilie18] [smilie18]

Автор: GenaDP   
Дата:   17-11-05 01:16

Мне, предпочитам да ми правиш като вятъра...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР