Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам Nikon D50 - с или без обектив
Автор: Spoof   
Дата:   15-04-09 20:09

Тъй, търся да купя въпросния DSLR. Търся или само тялото или в комбинация с въпросния обектив, защото имам проблем с намирането на тяло, втора ръка, обектив лесна работа. От това, което разбирам, предпочитам апарата да е на под 20к кадъра и разбира се, да работи без проблем. Гаранцията е желателна също, както на тялото, така и на обектива.

Предпочитам от София, за да мога да го видя, вариант е и от Пловдив, защото имам човек, който да го види.

Оферти приемам за най-сигурно на ЛС, като цената е от първостепенно значение за осъщестяване на сделката. Иначе на ......

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам Nikon D50 - с или без обектив
Автор: mushie   
Дата:   16-04-09 10:34

Д50 с гаранция [smilie5] успех имам едно D70s с 3 батерии и карта SANDISK EXTREME III 2GB на 3 години и 21000км. за 470кинта работи не е драскано и изтървано последната година даже почти не е снимало има само 1-2000 кадъра в студио ни слънце го е пекло ни дъжд го е валял

Дата:   16-04-09 12:42

Добре, хайде без гаранция, стига да е запазен. Дай ми някакви кординати на ЛС - Кю или Скайп да поговорим за апарата (:

Дата:   17-04-09 13:44

Продължавам да търся, моля ви, оставятей някакви кординати - скайп, телефон или нещо друго, за да се намерим веднага, не да се дебнем на лични съобщения!

Aко имате предложения и за D80, нека да ги чуя на лично, макар, че малко нанагорно ще ми дойде цената.

Публикацията е редактирана (17-04-09 14:47)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР