Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вече има сделка "Olympus SP-550 UZ" за DSLR
Автор: kosio2002   
Дата:   23-03-09 14:05

Продавам / Заменям за DSLR - Olympus SP-550 UZ

Мисля, че вече е време да се насоча към DSLR - до скоро бях заклет фен на фотографиране по старомодния начин – на филм [smile]

Търся работещ DSLR в комплект с обектив.

Предлагам Олимпусчето, оценявам го на около 250 – 300 лв. с… разумен коментар (цените в Америка не са като тукашните и не ми се вижда логично да искам повече) + доплащане от моя страна в границите от 200 – 250 лв. (може и малко повече).

Фотоапарата е много пазен, неразличим от нов. Не е излаган на лоши метеорологични условия: сняг, дъжд, силно слънце, прахоляци. Носен е във фото чанта увит в кърпичка от микрофибър (за да не остават влакна). Не е изпускан никога, няма драскотини и изтърквания. Заснети са около 1500 – 1800 кадъра с него и около 15 минути видео.

Пълен комплект, всичко в оригиналната кутия + документи, както е купен от USA.

Към фотоапарата прибавям:
1. Чанта за носене през рамо - Case Logic, побира апарата, зарядно, резервни батерии, картрийдър, кабели и други дреболии.
2. Памет xD 1 GB M – Olympus.
3. Зарядно GP PowerBank quick 2 (индикатор за зареждане – при завършено зареждане автоматично спира заряда) + 4 AA акумулатора по 2300 mAH – зарежда ги за 6 часа (акумулаторите са зареждани 4-5 пъти) издържат около 500-550 снимки (половината с включена светкавица).

Довечера ще опитам да направя снимки на всичко.

Отговори на това съобщение
 Re: Olympus SP-550 UZ - Продавам / Заменям с доплащане от мен за DSLR
Дата:   24-03-09 00:38

[shtrak]

Re: Olympus SP-550 UZ - Продавам / Заменям с доплащане от мен за DSLR
Дата:   24-03-09 13:10

Намерих, вече има сделка!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР