Автор: kosio2002
Дата: 23-03-09 14:05
Продавам / Заменям за DSLR - Olympus SP-550 UZ
Мисля, че вече е време да се насоча към DSLR - до скоро бях заклет фен на фотографиране по старомодния начин – на филм
Търся работещ DSLR в комплект с обектив.
Предлагам Олимпусчето, оценявам го на около 250 – 300 лв. с… разумен коментар (цените в Америка не са като тукашните и не ми се вижда логично да искам повече) + доплащане от моя страна в границите от 200 – 250 лв. (може и малко повече).
Фотоапарата е много пазен, неразличим от нов. Не е излаган на лоши метеорологични условия: сняг, дъжд, силно слънце, прахоляци. Носен е във фото чанта увит в кърпичка от микрофибър (за да не остават влакна). Не е изпускан никога, няма драскотини и изтърквания. Заснети са около 1500 – 1800 кадъра с него и около 15 минути видео.
Пълен комплект, всичко в оригиналната кутия + документи, както е купен от USA.
Към фотоапарата прибавям:
1. Чанта за носене през рамо - Case Logic, побира апарата, зарядно, резервни батерии, картрийдър, кабели и други дреболии.
2. Памет xD 1 GB M – Olympus.
3. Зарядно GP PowerBank quick 2 (индикатор за зареждане – при завършено зареждане автоматично спира заряда) + 4 AA акумулатора по 2300 mAH – зарежда ги за 6 часа (акумулаторите са зареждани 4-5 пъти) издържат около 500-550 снимки (половината с включена светкавица).
Довечера ще опитам да направя снимки на всичко.
|
|