Автор: viggen
Дата: 12-03-09 17:28
винаги ми беше интересно това "извъртане" на ръце с цел да намали цената - гаранция :=))
от години съм купувал техника без да има "гаранция" и нямам, проблеми, забележки, оплаквания и др. подобни! (като пример, навремето когато Dynax 7D излезе и за него в този форум само се говореше, а в БГ тялото струваше 3600лв, аз го притежавах + цял куп обективи (нови), всичко беше купено и внесено от САЩ) и никога не съм се замислял с въпроси свързани с гаранцията, техниката трябва да се пази, да се грижи и да се гледа, кой има история и положителни отзиви в този сайт и това е!
ако някой толкова много се съмнява и се претеснява, да направи лична среща с купувача или продовача, да направи тест и да се убеди лично, отколкото да вайка на тема гаранция.
веднъж ми се наложи да се обърна за помощ с гаранция с една сапуниерка Самсунг, мотаха ме около 3-4 месеца и накрая нищо не направиха ... едно тъпо пластмасово капаче не можаха да сменят, никъде го нямало, ала бала и пр. намерих един който се занимава с ремонт на брони за колите, той ми помогна, разтопи капачето, измисли нещо като дръжки и така реших проблема.
извод: който иска да купува, който не го устройва цената да търси другаде, който няма средства да мечтае, който иска да спести и да вземе нещо стойносто и хубаво да се рови някъде другаде.
P.S. всички, които посочиха линка към фотосинтеза не са обърнали внимание, че този лот НЕ е наличен, че доставката също изисква време, чакане и пр.
успех със Сонито :=)) аз все по-често се замислям за А900 :=))
|
|