Автор: ecobo
Дата: 12-02-09 14:04
Продавам го, защото ми станаха 2
Този е обектива, който ми бяха откраднали и който си върнах благодарение на честен и съвестен съфорумец
Обективът е в чудесно състояние. Всичко си му работи на 6, има си предна и задна капачка и дори кутия. Като изключим неизбежното побеляване на гумата на ринга и доста прах отвън по тялото и предната леща (които ме мързи да почистя), обективът е перфектен.
Има една мааалка забележка - при внимателно вглеждане по самия край на втората челна леща, на около 1/4 от обиколката, се забелязва малко плесен. Предполагам, че крадците са го държали някъде на влажно място. Може да се забележи само при много внимателен оглед и при точно определен ъгъл на светлината, но го има и аз не искам да го крия. Показвал съм обектива на няколко човека и нарочно ги карах да намерят кусур, но не успяха Плесента (ако изобщо е това) е почти прозрачна, има я само в самия край на лещата и по никакъв начин не влияе на картинката на всички бленди, както личи от приложените РОУ файлове.
Този екземпляр е една идея по-остър на 2.8 от другия, който имам, но другия ми се води на фирмата и продажбата му е свързана с определени счетоводни врътки, с които не ми се занимава.
РОУ кадри на и със въпросния обектив
Архива е 64Мб, но няма се плашите сървъра ми е мноу бърз
Обективът се намира в Ямбол.
телефонът ми е ......
Николай
ПРОДАДЕН!
Публикацията е редактирана (12-02-09 17:31)
|
|