Автор: n1co
Дата: 13-10-05 00:07
Продавам следните аксесоари за цифров апарат Сони (Power Shot DSCP100/ DSCP120 / DSCP150):
Sony MPKPHB Marine Pack for DSCP100/ DSCP120 / DSCP150 Digital Cameras - цена 240 лв.
КОментар: кейс за подводни снимки. ползван е 3-4 пъти, максимална дълбочина на която съм
снимал с него е 7 метра, никакви проблеми, много готина джаджа. Идва си в оригиналната
кутия, с упътване, допълнителни уплатнения и o-ring grease.
Sony ACLS1 AC Charging Cable for P Series Cybershot - цена 50 лв.
Коментар: Зареждащ кабел за Sony Power Shot DSCP100 / DSCP120 / DSCP150 - работи си.
Memory Stick Pro San Disk 1Gb - цена 130 лв.
КОментар: на по-малко от 1 месец, с 5 месеца оставаща гаранция, перфектна.
Нещата се продават поради тъжния факт че на любимия ми DSC-150 му се случи много неприятна случка, и мисля да използвам момента да се насоча към нещо по-сериозно, което най-вероятно няма да е Сони. Батерията вече е продадена.
П.с. Подарява се и оригинален черен платнен калъф за споменатите модели с надпис "PowerShot" на първия който си закупи нещо от горните артикули и прояви желание :)
П.П.С. Ако някой иска да вземе всичко ще му подаря и злополучният DSC-P150. Не може да се поправи, но дисплея, визьора и обективът му са абсолютно здрави и ако на някой могат да му свършат работа да се обади - аз не разбирам :)
За контакти:
n1co@mail.bg
София
Приятен Ден.
|
|