Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продава се обектив Canon EF-S 18-55 НОВ
Автор: KrisoPower_EOS   
Дата:   14-01-05 21:40

Вчера чичо ми си купи Канон ЕОС 20Д със обектив Canon EF-S 18-55mm , 3,5 - 5,6. Та обектива се продава. Цената е 170 лева, повтарям чисто нов е, и човека гарантира за него. За контакти:
0888-699-654 Петър Кръстев!!!

Публикацията е редактирана (15-01-05 02:43)

Отговори на това съобщение
 Re: Продава се обектив Canon EF-S 18-55 НОВ
Автор: gorba4ov   
Дата:   15-01-05 09:42

в подкрепа на офертата на krisoPower_EOS мога да кажа само че, аз специално съм много доволен от този обектив... Правих сравнение на 50мм със супер такумар f1,4, хелиос f2, рикенон f2.8 и този обектив и честно казано този ми хареса най много, може би защото ги сравнявам доста любителски и най-вероятно не мога да наглася експозицията на механичните.... Вярно, доста изкривява на 18мм., но пък я се огледайте за друг широкоъгълен обектив с автофокус на такава цена..?? Определено си заслужава парите....

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР