Автор: bnn
Дата: 07-08-08 16:01
IvanDoganov
rodri, не смятям по-принцип че е нужно да ти отговарям на тъпито заяждания, но ще си направя труда за да си спестя подобни от други "разбирачи" като теб. Обектива наистина е чисто нов и купен от USA, като цената която съм заплатил за него е точно толкова колко искам, защото обектива си го бях поръчал да ми бъде доставен от човек който се занимава с това. На него колко му струвало незнам и не ме интерисува. Само знам че е внесен легално и за което му платил ДДС и акцизи на митницата. Причината да го продан не е с цел бизнес, а от финансови съображения които възникнаха след като вече му го бях поръчал. Щеше да бъде прекалено некоректно от моя страна да откажа поръчка, за това си го платих и го пускам за продан. Предвид, че все пак обектива е без БГ гаранция, но е чисто нов една остъпка от 300 лв спрямо най-ниската цена на която може да се закупи в БГ мисля е удачно. Дали е така или не ще си проличи. Колко до това, че употребявани стоки е нормално да се продават на половин цена, мога ли да те замоля да ми намериш няколко толкова употребявани "L" обектива колкото е и моя и аз да ти ги палтя на 1/2 цена от тази на която са в фотопавилион да речем?
Надявам се че бях изчерпателен и повече дисусии по въпроса защо и как му искам тази цена няма да има...
Публикацията е редактирана (07-08-08 16:02)
|
|