Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продаден Canon EOS 1D Mark II (извън БГ)
Автор: BLADO   
Дата:   08-03-08 13:52

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon EOS 1D Mark II (извън БГ)
Дата:   08-03-08 13:52

Продавам Canon EOS 1D Mark II (без N - справка). На 57.000 кадъра. Канон дава минимум 200.000, естествено не е изключено и по-рано да се наложи да се сменя затвора, но може и още няколко хиляди над 200.000 да издържи – божа работа.

Състояние: Апаратът има видими следи от употреба, главно по кантовете, гнездото за светкавици и там където се закрепва ремъка за носене. Няма отлепвания на гумировката или някакви следи от удари. Функционира 100%-а изрядно, без никакви забележки. Сензорът е чист.

Първо е ползван от местен фотожурналист (около година), след това от любител. Аз съм 3-ти притежател. Трябваше ми закратко като второ тяло.

В доставката влизат:

- ремък за носене
- 3 батерии – едната е доста зле, втората бива, третата е зареждана < 10 пъти и държи много. Първите две са оригинални, новата е също 1650 милиампера, пасва много добре, но е на чужд производител.
- капачка на тялото
- оригинално зарядно
- Firewire-кабел

Технически данни и хвалебствия за апарата ще пропусна. Който си купува такова нещо, трябва да е наясно или да се информира допълнително.

Местонахождение: Машината се намира в чужбина и не може да бъде тествана предварително! Доставката не е никакъв проблем. Допълнителни уточнения за вида й и плащането на ЛС или имейл. Oт сега искам да се знае, че желая капаро (200лв), за да не се окаже, че имам вземане-даване с несериозни хора. Не упреквам хора, не съгласни с условията ми, но не съм склонен да ги променя.

Цена: 3500 лв. В нея са включени всички разходи (доставката също) и не подлежи на коментар!

Контакт: ЛС или vdforums <маймунка> arcor точка de

Евентуално може да се купи допълнително към него един EF 35/2 в отлично състояние, остър още на F2 (избирана бройка).

Снимки за сега няма да качвам. Ако има сериозни купувачи, няма проблем да го снимам и да пратя.

.
.
.

Всякакви въпроси, предложения, смислени забележки, нападки, пазарлъци и подобни ЕДИНСТВЕНО на ЛС или имейл! Няма да следя темата редовно.

Продавал съм и друг път във форума, стремя се да съм максимално коректен и не мамя!

Публикацията е редактирана (08-03-08 13:54)

Автор: otvorenia   
Дата:   09-03-08 14:35

[smilie24]

Дата:   10-03-08 11:48

Намерен е купувач. [beer]

Моля не ме контактирайте повече.

Благодаря!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР