Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Mnenie
Автор: The_Fastest   
Дата:   11-08-05 18:57

http://cameras.about.com/cs/formatdigital/gr/pentaxei100.htm
Искам мнение по въпроса дали този фотоапарат е хубав и горе долу колко варира като цена- нов и 2-ра ръка.

Отговори на това съобщение
 Re: Mnenie
Автор: ibk   
Дата:   11-08-05 19:16

Като гледам, че е 1.23 Мр ... едва ли вече ще си го намериш някъде... [smile]
по-добре си харесай нещо друго...

Автор: x3m_r4c3r   
Дата:   11-08-05 19:35

Какво да ти кажа, апаратчето е добро само ако няма да дадеш повече от 100 лв за него - и то ако наистина добре запазено. Иначе ново го има на няколко места за около 170-200 лв (което си е множко за сегашното време:)) ) Иначе хубавото е, че за разлика от повечето ниско-бюджетни апарати има "оптика". Под оптика разбирай, качествени стъкълца от Пентакс. И значително помагат. Един мой познат преди около година имаше такова и снимките не бяха лоши. Даже в сравнение с българските изцепки са си супер :))) Толкова от мен. Иначе ако си ограничен от към финанси това е приличен избор до към 80-100 лв. Дано да съм ти помогнал [smilie24]

Дата:   11-08-05 19:47

Ами аз попринцип снимам с олимпус но той не е точно мой и невинаги мога да го докопам :)
Иначе ми го предлагат за 100 лв. Апаратчето е запазено няма драскотини. Но мисълта ми беше дали прави хубави снимки. Ако можеш дайл линк да видя 1-2 направени от него.
Иначе точно сега съм "леко" притиснат с финансите защото се върнах от морето и.. :)
Иначе по натам ще гледам да взимам нещо по голямо от марките на Сони и Самсунг може би.
Но всичко с времето си.

Дата:   11-08-05 19:57

Линк не знам, но щом ти го предлагат, помоли да направят снимка, а най-добре е да го видиш. И още нещо. Апаратчето има и възможност за смяна на фокуса!! Макро и безкраен :) Което си е похвално даже [smile] Така че не е лошо. Но имай предвид, че с такъв клас най-добри снимки стават при дневна светлина или със светкавицата в стая. Мисля, че ще ти върши работа на първо време[beer] Успех!

Дата:   12-08-05 12:45

От думите ти разбирам или поне така мога да разбера :) че апаратчето го бива повече за правене на макро снимки нали ? Т.е от близо нали ?
Иначе имам ли възможност да си сменя самата светкавица с по силна. Мога да ти пратя снимки от апаратчето (ако искаш) да ги видиш и да дадеш мнение за него.
Пича каза че вече 3-4 месеца му стояло в шкафчето и не го използвал а иначе е мн запазено.

Цитат от него :
ako iskash za 120 lv moga da vkliu4a i zarqdno s 4 prezarejdashti se 1700mAh (Po princip edna takava bateriq struva 5-7 lv)

Дай мнение по въпроса :)[smilie3]

Дата:   12-08-05 16:21

Aa не :) Просто исках да отчета факта, че има възможност и за макро режи. Светкавицата не можеш да смениш. (Това го има само на много по-скъпи апарати) Поискай снимка със светкавицата в тъмна стая и най-добре ще прецениш... [smilie3] А това за батериите става. Читавите варират от 4-5 до 8-10. Тези предполагам са добри. Но ако го спазариш за 100-110 лв с тях ще е най-добре [smilie3] Това от мен :)А снимки съм виждал от него - стават... но все пак са по-добри от еквивалентите за тези пари. Ако наистина си на зор с финансите, това би бил добър избор, понеже ще си имаш и зарядно и батерии за после... но ти изцяло си решаваш[smile]

Успех [shtrak]

Дата:   12-08-05 17:15

Ами аз както казах имам друг апарат, но невинаги мога да се докопам ако мога така да се изразя :)
Иначе този мисля да си го взема е така да си правя снимки просто..., че аз попринцип съм запален фотограф, но ако имаше с кой да ходя насам натам да снимам щеше да е по-добре. Иначе имам доста снимки но не ми дава да качвам повече от 3 на ден :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР