Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Fuji finepix f31 FD - нова ПРОДАДЕНА
Автор: phil   
Дата:   07-08-07 03:33

Камерата е на мой приятел, купена е преди 2 дни в края на седмицата от магазин на Fuji в БГ с гаранция на Fujifilm, сервиз в България и касова бележка на частно лице, не е на фирма. Отворена е пред него, не е била по витрините. Причината да иска да я продаде е, че като видя след някоко кадъра какво прави тази камера и после пък видя моята s6500 със същия чип и с обектива 28-300/2,8-4,9 и малко снимки сега иска 6500.

Стои си в кутията оригинално опакована с всички висулки по нея – всъщност непипана. Май и карта не и е слагал, не си е купил карта, защото се чудеше каква да търси H или M и колко GB .

Камерата е купена за 749 лв. Обясних му как са цените с малко чакане и разправии . Тогава бързаше и не му се чакаше - мерак. Камерата се предлага с голяма загуба за 599 лв, нова-новеничка, оригинално опакована, със всички документи и цялата гаранция в БГ. По надолу е безмислено в тази ситуация. Тел. за връзка 0888 ......

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Fuji finepix f31 FD - нова
Автор: marto   
Дата:   07-08-07 07:29

чисто нов в павилиона е 575 с ДДС и гаранция...

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=46&product=785&show=additionalslides-pane-0

Дата:   07-08-07 08:45

знам, ама какво да направя... Между другото в павилиона миналата седмица нямаха f31 и не знаеха дали ще получават, каза ми някой, който ги питал. Това е може би една от причините апарата да се купи от друг магазин. И този е чисто нов и с гаранция, за ДДС то - то всичко е с ДДС, не всеки може да го ползува. И освен това ето го тук, веднага[smile].

Дата:   07-08-07 19:27

Извинете, ако не мога да отговоря на всички, но интереса е много голям - явно поради добрата цена. Затова я правиме още по добра - 550. Ако не става - не става, ще си снима нея човека. Камерата ще си стои в кутията, но най-късно до петък. След това има повод да се правят хубави снимки[beer]Пак да припомня - апарата не е показван в магазина и на витрина, кутията е отворена пред клиента преди 3 дни.

Дата:   07-08-07 21:58

По-добре го продай за 450, отколкото да ще си снима с нея човека. Камерата ще си стои в кутията, но най-късно до петък

[smilie24]

martin@dir.bg

Автор: kaic   
Дата:   07-08-07 22:16

"phil" за мен си фаворит с тази мисъл:
Извинете, ако не мога да отговоря на всички, но интереса е много голям - явно поради добрата цена. Затова я правиме още по добра - 550.[smilie25]
Аз го разбрах така: понеже интереса към стоката е много голям и тя е на добра цена, то свалям цената с 50 лв /защо го правиш след като има интерес и то голям за добрата цена/.
Чудя се аз ли не можах да те разбера или ти не си успял да се изразиш както си искал.
Все пак поздрави и [beer] , поне ти бутам темата.

Дата:   07-08-07 22:59

Хмм...ясно, така е, но при конкретната ситуация...За всеки случай - разбира се, че не става въпрос да си стои в кутията. Исках да кажа, че сме се разбрали до петък да не се пипа и вади от кутията т.е. апарата да си стои оригинално опакован. И ако не се продаде дотогава, да си го ползува и въобще да решава кое е по - добре.

Аз бих си го оставил, ако става въпрос за 450, даже и за 500 ако мога да си го позволя. Става въпрос за наистина ново ф31, има голяма разлика с използуван даже и 1 седмица, откъде да знам какво и се е случило на една камера. А за мен е по важно, че не е била и експонат, не знам какво е това да имат само по 1 бройка да я показват на клиентите и да я продават за нова. И с телефоните така. Веднъж една девойка как отваряше капака за батерията...

Дата:   07-08-07 23:07

kaic ти наистина ли си разбрал това буквално? Майтапя се разбира се, никой не беше проявил интерес явно заради цената и затова я свалям. Извинявай:))

Публикацията е редактирана (07-08-07 23:08)

Автор: kaic   
Дата:   07-08-07 23:11

шегувам се и аз, просто мисълта ти ме развесели [smile]

Автор: dreamer   
Дата:   07-08-07 23:27

Ако нямах F20 щях да го отнеса!

Дата:   09-08-07 01:21

Предлагам следното - свалям цената на 490 лв до петък, след това от събота апарата ще се ползува и предложението реално няма да важи. И не ми се иска да се занимавам повече. До тогава няма да се вади от кутията.

Ако някой иска да го вземе, да не чака, за щото със сигурност това е последната цена.

Дата:   09-08-07 10:29

[smilie7]

Дата:   09-08-07 13:22

[smilie24]

Автор: nikiii82   
Дата:   09-08-07 17:38

400 lv[smilie24]

Публикацията е редактирана (09-08-07 18:26)

Дата:   09-08-07 18:57

нямаhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/clock01.gifвреме

Автор: ecobo   
Дата:   09-08-07 21:12

И аз съм му мераклия, ама не на тази цена...

Автор: yan   
Дата:   09-08-07 21:16

"от магазин на Fuji в БГ с гаранция на Fujifilm, сервиз в България "
?!?!
сервиз на фуджифилм в бг няма!

Дата:   09-08-07 22:00

yan, гаранционната карта я мернах за малко и най-отгоре беше голямо лого и надпис Fujifilm. Затова така помислих - на гаранцията пише фуджифилм, магазин отгоре пише фуджифилм. Сигурно са "официални" представители или дистрибутори и не може да нямат "официален" сервиз, каквото и да е това. Не ги познавам и не съм много в час с тези подробности sorry.

Дата:   09-08-07 23:13

ти... я пак помисли върху моята оферта...може да ти хареса вече...[smilie3]

Дата:   09-08-07 23:37

marto, след петък цената започва да се вдига[smilie25]

Re: Продавам Fuji finepix f31 FD - нова ЗАПАЗЕНА ДО ПОНЕДЕЛНИК 13.08. вечерта
Дата:   10-08-07 21:28

Апарата е запазен до понеделник вечер - така помоли човека за да оправи с парите.

Дата:   24-08-07 01:02

[smilie11]

https://photo-forum.net/joro/emoticons/money09.gif

Дата:   24-08-07 02:46

Уф забравих - продадена е

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР