Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Панасоник ФЗ -10
Автор: ecelop   
Дата:   26-05-07 23:31

За колко мога да продам апарата. В много добро състояние е, но искам да си купя ФЗ - 50. И понеже не знам как вървят, просто питам. Благодаря.[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Панасоник ФЗ -10
Автор: apollo   
Дата:   26-05-07 23:52

Сега ще се намерят 1000 човека да ти кажат да минеш на ДСЛР само дето за да покриеш възможностите на оптиката на ФЗ10 ще се озориш[smilie5]

Помисли си дали изобщо си заслужава да го продаваш/аз мисля и то с основание че ФЗ50 няма да ти даде нещо кой знае колко повече от 10-ката/[smilie7]

Автор: ecelop   
Дата:   26-05-07 23:56

Благодаря ти за коректния отговор! И аз така си мисля, но ме блазни, колко бяха, 12-те мегапиксела на 50-тката!Обаче, има ли смисъл?

Автор: dan40   
Дата:   27-05-07 00:54

Публикацията е редактирана (27-05-07 13:12)

Автор: nsirakov   
Дата:   27-05-07 08:54

(мълчи и се кефи безмълвно, че се сети да си продаде фз10 още преди година за 500 лева)

Автор: Славов   
Дата:   27-05-07 09:29

Не е същата матрица....
И мегапикселите са 10.
За кой [shtrak] иде реч?

Автор: simbon4o   
Дата:   27-05-07 14:38

аз си мисля че 50-ката ще даде много повече, дори само като бързина. А за въпроса предполагам ако е запазен(много) и има джаджи към него можеш да му търсиш 300 +-50лв на панасоника. Ако не друго поне блендата си седи на 2.8 постоянно [smilie5]. А 50-ка има втора ръка от 750лв до 850 с джаджи и гаранция а нов на магазина и сам можеш да провериш [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР