Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поляризационен филтър търся
Автор: nelly228   
Дата:   02-07-05 02:30

Имам Panasonic FZ5 тук в нашия край-Велико Търново никъде няма поляризационен филтър.Ако някой може да ми помогне, търся да си закупя такъв и аз незнам колко е размера, но като меря диаметъра на адаптора за сенника на който има резба го изкарвам диаметър-54-55,там някъде(до 56 най-много)

Отговори на това съобщение
 Re: Поляризационен филтър търся
Автор: nelvis   
Дата:   02-07-05 09:05

Imam nemski 49 mm-cena 45 lv.Ako te interesuva,moga da izpratja snimka.A ako mi kaje6 to4nija razmer,moga da proverja za prehodnik.[smilie8]

Re: Поляризационен филтър търся
Автор: pepino_bg   
Дата:   02-07-05 13:39

Филтърът, който ти трябва, е 55 мм. Аз съм с FZ4 и преди няколко дни си купих ето този: http://www.hama.co.uk/portal/articleId*37266/action*2563 за 50 лв. от фотомагазина в халите в София. Пасва перфектно на резбата на преходника. Преполагам обаче, че има и по-добри, съответно по-скъпи решения.
Снимки все още не мога да ти предложа.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР