Автор: шморхи
Дата: 13-04-07 00:45
Така....Темата найстина е пусната септември, понеже тогава си го купих. Междувременно имах и Панасоник ФЗ5 и ги ползвах, доколкото изобщо снимам, и двата. Впоследствие панасоника замина и останах с канона. Приятел си купи Д50 и когато излизах да снимам извън града, вземах никона на моя приятел. После покрай този Никон си купих Д80, който имам и в момента и канона, някак си остана в сянка и найстина не е ползван. Относно цената....600 лева му искам. Няма гаранция, понеже си го купих от Китай и няма как да има гаранция. Има още някой и друг месец, но едва ли ще има фенове да го пращат в Китай за обслужване. :) Както казах, почти не е ползван и си личи на външен вид. Ако има интерес, мога да пусна снимки на мейл, тъкмо да си пробвам новите лещи на никона.
120 лева надолу добре ли е като цена? ДДС фактура не мога да ви пусна, понже мина митница провесен на врата ми барабар с панасоника. Тея на рентегените ме лъгаха, че минаване през лентата вдигала с мегапиксел, но все още са ти толкова, колкото е излязъл от завода. Както искате, го мислете, но дори не съм си играл с функцийте му и незнам някой неща по него за какво служат. Повече го ползват мои приятели, да правят клипчета на малката си дъщеричка, а аз се големея с Д80....и хич не ме е срам.
|
|