Автор: BLADO
Дата: 31-03-07 01:10
Скъпи "потенциални" клиент da.fo, рамките на комуникация са определени пределно ясно от автора на тази обява - мен. За справка - втори пост, между 3-те вертикални точки.
Заради недобронамерените Ви, груби и некоректни изказвания, целящи донакъде умаловажаване стойността на предлаганата и чудесно описана от мен техника, както и от факта, че не съм получил ЛС или имейл от Вас, считам нашето обшуване за приключено и не смятам да се поддавам на каквито и да било провокации.
От стилът Ви на изразяване + съдържанието на написното, както и от някои ваши предишни постове, не би било трудно за един интелигентен човек да прецени що за "стока" сте. Ако истинските потенциални купувачи се подведът от някой като Вас, леле-мале...!
Всичко хубаво и, ако обичате да не "цапате" повече личната ми обява! Призовавам Ви да се придържате към предварително обявените правила, т.е. "Всякакви въпроси, предложения, смислени забележки, нападки, пазарлъци и подобни ЕДИНСТВЕНО на ЛС или имейл!", ако не Ви изнася, не ви задължавам да четете или да пишете!
Владо
|
|