Автор: Frida
Дата: 22-02-07 11:59
Продавам си апаратчето за 350 лева.
Първо линк към едно ревю:
http://photo.net/equipment/canon/a80/
Второ малко лични впечатления:
Работила съм с него доста, но е много запазено, в добро състояние и никога не ми е давал никакви проблеми, нито е имало нужда от някакви ремонти или подобни.
Идеално е за човек, който иска да се учи, защото има ръчни настройки за разлика от по-елементраните сапунерки. Т.е. това е добра стъпка преди ДСЛР.
4 мегапиксела може да се видят малко на хората заради пазара наводнен със сапунерки с по-големи числа. На тези, които си мислят, че бройката е решаваща, ще кажа, че с 4 мегапиксела може да се правят чудесни копия 20 на 30. С такива съм участвала в доста изложби. При внимателна обработка могат да се правят и екстраполации до 30 на 40.
Освен ръчните настройки има макро - работи добре, снимала съм си препарати в лабораторията - доволна съм. От зума не съм се възползвала, но аутофокуса се справя добре, както и автоматичния бял баланс, което спестява време.
Любимата ми черта на това апаратче е въртящият се дисплей. Това ти помага да избираш оригинални гледни точки, както и да снимаш от трудно достъпни места - например от земята без да се налага да лягаш по корем ;)
Това е. Ако някой се интересува, да пише, че ми откраднаха телефона в петък и още нямам апарат.
|
|