Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Третиране на апарата с антистатик?
Автор: d_ave   
Дата:   19-03-09 14:02

Някой дали е чистил апарата (отвън разбира се) с антистатична течност? става въпрос за следното - с микрофибърна кърпа, леко навлажнена с въпросната течност се "почиства" апарата. дали има някакъв ефект? при мен е направо магнит за прах и всякакви миниатюрни влакна. матрицата се почиства, ок, обаче набута ли се при огледалото става страшно. та според мен ако има начин да се намали прахта, която полепва по апарата, ще се намали и тази, която влиза вътре. има ли някакъв начин?

Отговори на това съобщение
 Re: Третиране на апарата с антистатик?
Автор: bozo   
Дата:   19-03-09 14:09

Няма спасение от прахта.. Добре уплътнена чанта помага донякъде, но извадиш ли да снимаш в запрашена среда - с каквото и да го мажеш прахта се лепи. Спрей със сгъстен въздух оказва краткотраен ефект, но пак е нещо.

Re: Третиране на апарата с антистатик?
Автор: d_ave   
Дата:   19-03-09 14:19

е то и да не е леко запрашена пак е много зле. по принцип от скоро го мъкна постоянно с мен и преди малко извадих на слънцето под прозореца да зачистя малко визьора, че беше мърляв и се уплаших, ще кажеш, че съм го държал в прахосмукачка!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »