Автор: kumba
Дата: 13-03-09 14:44
Здравейте :) Търся си професионален фотограф за сватба. Става въпрос за 15.08.09г,за София и Боровец. Нова съм ( от няколко часа) и представа си нямам кой какво,с какво и как снима. Спряла съм се на човек,но ми препоръчаха да потърся от тука човек.
Видях ,че има и други такива теми,но все се стига до някакав спор. Наистина държа да се получат така да се каже- уникални снимки.И като се гледат и човек да не може да откъсне поглед.Тука има страшно много такива снимки.За което Ви поздравявам.
Търся си фотограф,който да предразполага.Защото човек като мен,който не е фотомодел ,не знае какво да прави пред обектива и седи като дръвче и с едни такива..изкуствени усмивки..
Ясно ми е че за качествена снимка си трябва време,но по време на сватбата няма много време- всичко става набързо,мнооого хора,моменти,които бързо трябва да се уловят.
И за да не ви отегчавам повече с писане,за сега последно да си кажа,че не искам да е жена. Извинявам им се за което.Не че не могат да снимат,нищо подобно,но жените са по - ниски от мъжете и не чак толкова нахални,че да се бутат отпред.
Майл-а ми е: kumba_@abv.bg или пишете на лични..Благодаря Ви и още веднъж се извинявам за дългия пост...
|
|