Автор: batzeto
Дата: 19-02-09 04:43
до сега търг не съм губил,не са много и тези в които съм участвал де - 10-12, но съм се спрвял без програми. Както се спомена по-горе ако си имаш един максимално допустим лимит просто го въвеждаш и с определена стъпка сайта наддава след като някой качи цената, до достигане на твоя таван. В някой случаи обаче наистина ако ти се дребнави като мен за +- няколко лева/долара/евро можеш да си играеш и за всеки един такъв. Ето как аз действам:
Отварям си няколко браузъра просто и следя времето,като предварително съм си нагласил точно определени и различни суми в отделните браузъри. Пример: достигната цена 200$, остават 20сек а аз в браузърите съм си сложил 210, 220, 225, 230.. (пак казвам,че ако си си решил лимита да ти е 230 можеш да си въведеш само тази сума, но защо пък да не надцакаш някой само с 2-3-5 парични еденици и пак да си вземеш артикула). На 10-тата секунда започвам да цъкам на отделните 5-6 и все ще наддам, като до тогава съм следял развитието на сделката,т.е. до къде е стигнала самалния бит :) Е разбира се няма как да стане,ако опонентите са приготвили вече доста по-голяма сума и на 10-тата секунда ти и да нададеш с твоята максимална такава :)
Всичко е лесно, само цъкане и нерви да имаш :)
забравих да кажа, че единия от браузрите пуцам здраво на всяка секунда F5 за рефреш и следя ако евентуално има промяна на цената,за да си променя сумите... или поне някой от тях. Успех :)
|
|