Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоапарат до 200-220 лв.
Автор: red_beast   
Дата:   29-01-09 02:25

Една приятелка мисли да си взима фотоапаратче,но за съжаление е с ограничен бюджет от 200-220 лв.Трява и за любителска фотография.аз я насочих към канон или сони,но вие като хора занимаващи се най-вече с това ако може да предложите най-доброто решение за тази цена ще ви бъда много благодарен.
Аз лично харесах ixus 70 и sony W55 black.

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарат до 200-220 лв.
Автор: GenaDP   
Дата:   29-01-09 02:26

Панасоник от евтините.

Автор: Пешо   
Дата:   29-01-09 02:39

Позната си взе Sony w-130 много е хепи..малко дамско дуракоустойчиво, с метален корпус.

Абе за тийа пари всички са един дол дренки,

Концентрирайсе Върху канон, сони ,олимпус и панасоник може и никон и пентакс, но по добре някой от първите 4

Автор: boreto   
Дата:   29-01-09 07:56

Точно преди два дни асистирах на дъщеря ми и нейните приятелки да изберат подарък в този диапазон. Ето какво се получи:

PANASONIC DMC-LS80E-K от Техномаркета за 159лв.
Отвява всички други сапунерки от този клас с оптичния си стабилизатор.

Два комплекта акумулатори (4бр.) със зареждачка Sanyo Eneloop от Фотопавилиона за 38 лв.
Основно предимство - саморазряд за една година само 5% . В Метро са по-евтини, но са далече...

SD карта 2GB от Стантек за 10 лв.

И фотокнижката на Жоро, Бони и Сас.

Ето как се получи приятен комплект в търсения ценови диапазон.
[beer]

Публикацията е редактирана (29-01-09 08:25)

Автор: emilliano   
Дата:   29-01-09 13:48

Canon IXUS 70/ Sony W110/ Fujifilm F40fd

Автор: red_beast   
Дата:   30-01-09 03:15

сега колебанието е между PANASONIC DMC-LS80E-K и Sony W110 (фуджито не го намирам в големите онлаин магазини,и явно не е много разпространен).
И двата имат оптични стабилизатори.
Минуси за мен при сонито са това че е по-скъпия,че картата му е memory stick,и ниската резолюция на дисплея (115 000 пискела,докато другите са с по 230 000).плсовете са му по-голямото оптично овиличение,по красивия дизаин,по-лек и малък.
Минуси при панасоника са обикновенните батерии,което за мен е неудобно,по-тежък е и по-дебел.За сметка на това има по-качествено видео (може да потрябва),евтините SD карти.
съвети?

Публикацията е редактирана (30-01-09 03:15)

Дата:   30-01-09 04:05

Фуджито го има - http://www.junior98.com/newfuji/
. Макар че са изравнени нещата, мисля че то печели с малко при съревнование с останалите. Но въпроса е дали ще се набляга основно на дизайна. Ако е така по-добре Сони (в техномаркет мисля, че скоро видях w115 и w120 да вървят с 2гб карта) или Иксус. Но пък ако иска да има и малко повече играчка с настройките за снимката, споменатите досега модели отпадат.

Автор: boreto   
Дата:   30-01-09 08:17

Само да ти обърна внимание, че сонито няма оптичен стабилизатор. Това дето имали електронна стабилизация е само маркетингов трик, който разчита на неосведоменост и на вълшебната думичка стабилизация...

Фуджито е по-висок клас сапунерка (в сравнение с другите две). Матрицата му е по-голяма и резултатите при ниска осветеност са по-добри. Не знаех, че е толкова евтино...

Дата:   30-01-09 12:43

Да, поевтинял е напоследък. Скоро се замислих, че доста пъти не съм снимал интересни неща, понеже не съм можел да си нося апарата и реших да погледам пак малко сапунерки. Засега Фуджито ми е фаворит

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »