Автор: bpavlov
Дата: 15-12-08 21:21
Става въпрос за липса на елементарна организация от страна на екипа.
Капарирах преди време един обектив Сигма, даже исках да го платя целия. Основната идея беше, в момента, в който се появи при официалния вносител, Фотосинтезис да изтеглят един и да ми го продадат. Зачаках. При едно мое случайно посещение във Фотопавилиона, гледам на витрината същия обектив. Въртат се телефони във Синтезиса, обясняват, че не е пристигнал в ИДС такъв обектив. Минаха още две седмици. Обадиха се, че обективът е дошъл. Отивам, обаче обектив няма, объркали се, че става въпрос за Канон а не Сигма. Убедиха ме, че ще се обадят като дойде Сигмата. Сутринта се обаждам във Фотопавилион - имате ли го още ей оня обектив - да, казват. Ами имате ли го и за никонски байонет - имат. Отидох и си купих два, един за Никон и един за Канон. Внесени от ИДС.
Питам се ако някой друг беше ги взел и бяха по 1 бройка, щото са екзотични, колко време още щях да си чакам моя капариран във фотосинтезис??????? До Март? Как става така, че обектив има внесен, а ме убеждават, че няма? Кой лъже?
От друга страна Фотопавилиона за пореден път показаха страшна коректност, за което им благодаря
Иначе обективите са Сигма 50/1.4, ако не се окажат "РЯЗКИ", на Нейвито на съвестта ще лежат
|
|