Автор: ecobo
Дата: 16-06-08 15:33
Сори, че пускам 2-ра тема, ама е важно и се надявам да я видят повече хора.
Техниката се появи във Варна. Искам да благодаря на Христо и Емо (дано не бъркам името) от Кодак Експрес, че ми се обадиха, тяхното обаждане свърши страхотна работа и даде нови насоки на полицията. Жалко, че не са знаели за темата априори и не са задържали крадците, сега можеше да си щракам...
Темата ми във ФФ свърши огромна работа - сега полицията разполага с описание на бандитите и е въпрос на време да ги залови. Дано само не продадат техниката дотогава, макар, че полицаите ме увериха, че където и да я продадат, ще се намери, а който я купи на практика ще се набута, щото няма да му възстановят сумата, освен ако не я намерят непокътната в бандитите...
Молбата ми е към колегите във Варна и не само към тях, защото крадците може да отидат на друго място: ако ви бъде предложен подобен комплект, задръжте крадците и викнете полиция. Крадците са жена и момче (но е възможно да има и други и да се появят в друг състав), може да се каже, че са безобидни. Представят се за майка и син от Добрич, на които уж изпратили въпросната техника от чужбина, но те търсели да я продадат, защото си имали друг апарат
Рядко виждам щастливо завършващи теми за открадната техника, но този път изгледите са за хепиенд, поне така ме уверяват от полицията Благодарение на ФФ и на отзивчивите колеги от Варна, имам шанса да си върна откраднатото.
Искам да ви информирам също, че пускам тази тема след като се посъветвах със следователя, който работи по случая. Благодаря на Христо и на Емо и от негово име
И накрая, ако крадците четат форума, което е малко вероятно предвид действията им, бих ги посъветвал да се предадат в първото РПУ, така може и да се разминат само с условни присъди, а аз обещавам в замяна да не ги бия
|
|