Автор: navy
Дата: 19-03-08 15:48
Дау, вчера се върза като първия човек на планетата, но това няма значение
Толкова лаптопа смених, толкова много съм гледал, просто всички са един дол дренки.
Едните имат един плюс, другите - друг минус.
Ако на човека му е мечта, която свързва с РАБОТА на фотошоп - визирам първия пост, то тогава да взема корава машина.
Като се купува лаптоп човек трябва да има определени изисквания.
Сега, ако кажа да вземе ФЗ серията на вайо няма да излъжа, че ще остане много доволен.
Процесора е много корав, 7-ма серия, чист двуядрен, нотбука е тих и студен, не може да разбереш че работи, тънък е, красив е, да, много е красив - тука нали говорим за детски мечти хе хе, много ми харесва дизайна, пипнат отвсякъде, абе сони бе... хи хи хик, шасито е такова, магнезиево ли беше забравих, ама не се гъне и скърца като другите нотбуци, капака и той от лек метал, екрана защитен... сигура съм за металите, понеже зимата беше на студено бая и после 4 часа се аклиматизира и стоя леден ха ха ха...
Екрана на този модел няма добър ъгъл, но това не ме касае, защото само аз си го гледам. А от ъгъла който го гледам картинката е много готина, Х-блек е , има ХДМИ изход за фул ХДТВ, видеото му е отделно, 8-ма серия, директх10 там, дет се вика игрите хвърчат, абе адски шавлив е, кефи ме на макс
|
|