Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Молба за съдействие
Автор: churov   
Дата:   15-03-08 10:46

Спрял съм се на три модела фотоапарати , но не мога да се реша кой да е от тях
1.Cannon 350D -с двата обектива (18-55 и 55-200)
2.Nikon D 40 x с двата обектива (18-55 и 55-200)
3. LEica V LUX-1 - бектив , не сменяем 35-420мм.
Като цена канона е най-примамлив , но нещо цветовете на каноните ме притесняват (имам стар модел CANNON).Помогнете със съвети , моля

Отговори на това съобщение
 Re: Молба за съдействие
Дата:   15-03-08 10:48

Приемам съвети и за други марки в същата ценова група

Автор: gerinceto_19   
Дата:   15-03-08 11:00

за6то не помисли6 за не6то друго като Fuji S 5800/5700???? ima stra6en zoom i stra6ni cvetove az imam takav i sum mnogo dovolna vqrno 4e e malko obemist,no.... KA4ESTVO ILI VAN6EN VID SI TARSI6???[smilie22]

Автор: navy   
Дата:   15-03-08 11:04

Ти не търсиш апарат, ти се чудиш за система [smilie7]

Автор: zaiko   
Дата:   15-03-08 11:59

Ако искаш по-сериозен апарат със сменяеми обективи, тогава имаш няколко избора... Ако искаш "турбосапунерка" с много зуууум, тогава изборът ти, според мен, се свежда до 2 варианта:

1. Panasonic FZ-50 - ако не ти се чака или

2. Fujifilm Finepix S100fs - ако излезе скоро някакво свястно ревю и се окаже хубав (аз имам надежди, че ще е!). Ако не се окаже хубав, пак се връщаме на точка 1.

Айде сега кажи - обективи ли искаш да сменяш, или искаш да имаш всичко в едно?

Дата:   15-03-08 12:37

Търся си добър апарат за себе си .Интересуваме единствено качество за тези пари.Не държа ,,...обективи ли искаш да сменяш...'' , а просто искам обектива да бъде с по-голям диапазон.По ми е лесно ако един обектив покрива тези граници.
Панасоника и Фуджито не са ли по -нисък клас? (имайки в пред вид цените им)Преди малко ходих в един магазин и снимах по два кадъра с Канона и Никона.Цветово имат разлика , но нещо фокуса ме притеснява или по-скоро резолюцията - образа е доста ,,разложен''(снимах на 18 мм)

Автор: navy   
Дата:   15-03-08 12:40

Нашумялата конфигурация Д80 + 18-200 вр [smilie7]
Няма - скъпо... тва е [smilie7]

Автор: zaiko   
Дата:   15-03-08 12:56

Обектив с голям зуум винаги е компромис, това с "разложеният" образ ще е факт. DSLR се взима заради възможността да сменяш обективи. Панасоника и Фуджито са друг тип, а не друг клас [cool]. Взимай Olympus E-510 Double Zoom Kit, или Pentax K100D Super Double Zoom Kit - и двата комплекта имат вградена стабилизация на матрицата [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: ivanov_id   
Дата:   15-03-08 14:58

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Orlin   
Дата:   15-03-08 16:30

Автор: churov

Търся си добър апарат за себе си .Интересуваме единствено качество за тези пари.Не държа ,,...обективи ли искаш да сменяш...'' , а просто искам обектива да бъде с по-голям диапазон.

Това показва, че не си съвсем наясно дали ти е необходим ДСЛР.
Или вземаш добър компактен апарат и не се занимаваш с друго, или научаваш първо какво е ДСЛР и как се ползва, а тогава надали ще питаш.

Автор: Стоев   
Дата:   15-03-08 23:47

Обектив от типа 17-500 избягвай, хубавите зумове са под 3, иначе цанон/никон - комай е все същото[smilie3] [beer]

Автор: georgioiv   
Дата:   16-03-08 00:00

ще ти решим проблема, споко..... Обади се да отидем до Павилиона - там надълго и нашироко ще поразцъкаме всички апаратчета и ще ги изкоментираме.... ;) Ако си същия Чуров де.... [smile]

Дата:   16-03-08 00:27

Gorbi , колко човека ,мислиш има с такава фамилия :).Ходих в ,,павилиона''и наистина момчетата бяха много отзивчиви.с най голямо удоволствие ще се възползвам о помоща ти.
Към ORLIN -приятелю , ако бях наясно , нямаше да съм от питащите , а от знаещите .
години наред съм ползвал олгедални машинки , но с цифровите нямам опит.Така че разчитам на ,,помощ от приятел''.

Автор: georgioiv   
Дата:   16-03-08 00:32

ми ще се чуем през седмицата и ще заседнем за час два в павилиона ;)

Автор: plamendo   
Дата:   16-03-08 00:44

Nedej da barzash s pokupkata ogledaj gi ot cena ot kachestwo ot vazmojnosti za polzwane i polzvane za 2-3 god napred.
Obarni vnimanie na obektivite za nikon opciqta VR i analogichnata za canon IS.

Az lichno imam nikon ...
Mneniq mnogo ama si go izberi i si ogodi :))))

Дата:   16-03-08 00:56

Ще се чуем след сряда.
Чета напред , назад и оставм с впечатление , че : Panasonic Lumix DMC-FZ50 не е за пенебрегване.какво мислите?

Автор: hotsnail   
Дата:   16-03-08 00:56

-

Публикацията е редактирана (16-03-08 01:07)

Дата:   16-03-08 01:08

В младежките си години се занимавах с фотография повече от 10 години (за съжаление беше отдавна). Сега ме е ,,ухапала мухата'' и съм решил да си вземаа нещо ,,по-така'' за любителски нужди.Често съм сред природата и обичам да снимам (не ,,снимки за спомен'').

Автор: Privilege   
Дата:   16-03-08 13:01

Кажи с какъв бюджет разполагащ и какво смяташ, че обичаш да снимаш. Но DSLR с китови обективи не е работа, бих взел Panasonic-а. Пък по нататък ако имаш средства и нужда ще мислиш за система.

Автор: DOBRIA_starec   
Дата:   16-03-08 13:18

съм решил да си вземаа нещо ,,по-така'' за любителски нужди

не си набутвай парите - оди ги изпии или направи гаджето щастливо и си ОК. Имам неколко приятели дето си купиха нещо по така за по 5-6Кила лева и имат по 10хил снимки за 2години[smilie18]

Дата:   16-03-08 22:22

Наумил съм си около 1600-1700 лв. Гаджето е от друг бюджет [smile] . Алклохол не ползвам ,а с лимонада трудно ще ги изпия.[smilie21]

Автор: d256h   
Дата:   16-03-08 22:33

Никон Д80
Олимпус Е-510
Пентакс..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »