Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON TX1 (въпрос )
Автор: velev.v   
Дата:   14-03-08 19:05

Имате ли лични впечатления от работата на CanonTX1 като видеокамера? Според характеристиките това нещо прави запис в HD формат (1280х720/30 кад. сек)

http://www.dpreview.com/reviews/CanonTX1/

Отговори на това съобщение
 Re: CANON TX1 (въпрос )
Автор: valislav   
Дата:   14-03-08 21:14

Такова нещо в България още няма.

Автор: sun   
Дата:   15-03-08 01:01

Пробвах преди месец -два един такъв в павилиона - такова видео в България няма[ezik] .[smilie10] Малко неудобен е корпуса - ама е супер туристическо апаратче. Ех какво стерео имашеее[smilie24] .

Автор: bouncer   
Дата:   15-03-08 01:03

И сега има, но е във Варна...

Дата:   15-03-08 01:23

Клипа на монитор 19" беше бонбонче, на ЛСД ТВ съвсем ще кове. Направи ми впечатление, че и с двете леви ръце извадих доста плавни преходи в картината, което никога не съм успявал да направя с камери дори до 10 зуум - явно си проявих най - после заложбите на оператор.[smilie18] Още една изненадка за мен беше че на 800 исо шума е доста по-ниско от други моделчета с такава матричка. Жалко че нямам време напоследък за екскурзиики - иначе сега щях да показвам, а не да приказвам.[smilie2]

Дата:   15-03-08 09:56

Има ли възможност за качване на трипод?

Дата:   15-03-08 12:42

Има за трипод, за монопод, можеш да го сложиш и на под[smilie24] .[smilie18]

Дата:   15-03-08 14:45

За пода - ясно! На снимките по проспектите апаратът не е сниман отдолу. Така че, благодаря. Това съобщение чаках. Купувам го!

Автор: anda   
Дата:   25-03-08 21:53

Aparatat e super.Pravi hubavi i kachestveni snimki, a videoto e neveroyatno-gledam go na 40"Sony HDTV i izobrajenieto e perfektno(vse pak e 720P,t.e. 1280/768).Optichniat zuum(10x)mnogo pomaga, kogato se snima video. Edinstvenata mi zabelejka e, che "darpa" mnogo ot kartata kato snima na Hi-def video(8GB karta dava vazmojnost za snimane na max. rezolyuzia okolo 28 min.),no tova edva li e problem. Kato zyalo,obache, e mnogo dobro saotnoshenie mejdu zena i kachestvo na snimkite i videoto.

Автор: natallie   
Дата:   28-03-08 17:20

Здравейте!
Някаква идея къде в България мога да си намеря такъв апарат?

Автор: kokomania   
Дата:   28-03-08 21:51

Това апаратче и мен ме заинтригува!

Дали се предлага в София някъде официално и някой има ли го!

дайте моля отзиви!

Дата:   28-03-08 23:49

Aparatat e sravnitelno nov model-mislya,che izleze v sredata na minalata godina i e sas sravnitelno visoka zena-tuk v USA v magazinite e $500 i nagore,kato se ima predvid,che moje da se kupi samo online,t.e. nyama go v targovskata mreja i ne moje da se testva(moje bi zaradi visokata mu zena).Inache kakvo da ti kaja-trepach e spored men. Snimkite,kato gi pusna na hi-def. tv-to, sa po-dobri ot karti4ka...a za videoto-hi-def e i kato takova, moje samo da se sravnyava s videokamerite ot tozi klas. Vsichko ostanalo e kompromis. Imam Sony DVD videokamera,koyato veche ne polzvam,zashtoto kachestvoto na kartinata e dosta po-nisko i na HDTV stava boza,kato go gledash. Vyarno,che rezolyuziata na TX1 e 720P,a ne 1080i ili 1080P,kato na drugite hi-def videokameri,no pak tozi aparat si go slagash v joba(s razmerite na zigarena kutia e) i si OK. Osven tova,razlikata mejdu 720P i 1080i e nezabelejima,dokato tazi mejdu standartnite videokameri i hi-def(kakvato e TX1) e ogromna.

Дата:   29-03-08 00:06

A...shtyah da zabravya. Prozesorat na aparata e DIGIC III... Na kanonadjiite tova im govori dostatachno

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »