Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хайде да организираме фотоконкурс на децата от дома в Панагюрище :) 23-ти март
Автор: Нели   
Дата:   05-03-08 07:45

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Хайде да организираме фотоконкурс на децата от дома в Панагюрище :) 23-ти март
Дата:   05-03-08 07:45

Понеже не всички са чели предишните теми, ще обясня малко по-подробно. От близо повече от година форумци посещаваме децата от един дом за изоставени деца, който се казва "Павел Бобеков" и се намира в гр. Панагюрище. Децата там са 38 на брой и са на възраст между 6 и 18 години. Въпреки, че се стараем винаги, когато отиваме да им носим нещо, децата се радват много повече на нашето присъствие отколкото на подаръците. Това е така, понеже както знаете в тези домове обикновено се дарява от големи фирми и дарението пристига без много посетители. Именно затова последният път решихме със събраните средства не просто да бъдат купени подаръци, а да направим нещо по-нетрадиционно от подаряване на лакомства.

Предложението на Ukk е следното.
На 23-ти март (неделя) да отидем при тях и да им организираме фотоконкурс. Всеки от нас (посетителите) си избира едно дете и снимат заедно с него, като през това време му обясняваме и за техниката на снимане и за фотографията като изразно средство. Вечерта се прибираме вкъщи, обработваме най-добрите снимки, които е правило детето и ги качваме тук. Избираме и награждаваме най-добрите, като купуваме наградите със събраните средства, които към момента са 540лв.

Т.к. тази идея няма да може да се осъществи без достатъчно форумци се надявам да има достатъчно желаещи. [smile]

Re: Хайде да организираме фотоконкурс на децата от дома в Панагюрище :) 23-ти март
Дата:   05-03-08 07:46

[beer] [shtrak]

Дата:   05-03-08 07:48

тук ще вписваме промените [beer]

Публикацията е редактирана (05-03-08 07:48)

Re: Хайде да организираме фотоконкурс на децата от дома в Панагюрище :) 23-ти ма
Автор: nenov   
Дата:   05-03-08 11:35

Браво! Във Варна вече организирахме подобна проява с деца сираци. Съберете от фотографите стари фотоапарати за награди.

Re: Хайде да организираме фотоконкурс на децата от дома в Панагюрище :) 23-ти ма
Автор: tnt   
Дата:   05-03-08 11:37

[smilie24]
За съжаление не знам дали ще съм на линия точно тогава, но ... Супер е начинанието!

Автор: tnt   
Дата:   06-03-08 07:39

[smilie24]

Дата:   07-03-08 06:57

[shtrak]

Дата:   08-03-08 08:38

[beer]

Дата:   08-03-08 08:40

Ето писъка със събраните средства:
10лв - Чарм
10лв - Нели
20лв - Каридов
20лв - Ричард
20лв - (кръчма)
20лв - Фоки
30лв - Чуков
30лв - тнт
50лв - PuertoVaras
60лв - Асахи
70лв - Уки
200лв - Мимолета

540лв

Автор: Vinsent   
Дата:   08-03-08 15:00

Не трябва ли да са подредени така?

200лв - Мимолета
70лв - Уки
60лв - Асахи
50лв - PuertoVaras
30лв - тнт
30лв - Чуков
20лв - Фоки
20лв - (кръчма)
20лв - Ричард
20лв - Ричард
20лв - Каридов
10лв - Нели
10лв - Чарм

Нещо повече! Тъй като благотворителността предполага безкористност, списъка би трябвало да бъде просто така:

Мимолета
Уки
Асахи
PuertoVaras
тнт
Чуков
Фоки
(кръчма)
Ричард
Ричард
Каридов
Нели
Чарм

Или най-добре по азбучен ред! [smilie24]

Дата:   08-03-08 15:05

[smilie11]

Автор: nabis   
Дата:   08-03-08 15:11

[smilie11]

Автор: nabis   
Дата:   08-03-08 15:14

Vinsent, защо ли ми се струва,че бъркаш много сериозно нещата?
Целта на Нели и другите е да помогнат на децата и както всички виждаме успяват до някъде!
Хванал си се за имената и за това кой колко бил дал-пълна глупост!
Дай ти 1000лева и ще те сложат най-горе.
Защото вече ще знаят начина ти на подреждане.
Или пък Нели на мястото на имената да сложи Х !
Или изобщо не разбираш какво се опитва да направи момичето или имаш някаква друга причина поради която спамиш.
Извинявам се на Нели за писането което не е по темата, но нека поне малко уважаваме труда на другите и да не се хващаме за най-малкото!

Успех Нели [smilie24]

Дата:   09-03-08 20:14

Току-що се връщаме от там [smile]
Децата питат за вас и ви изпращат много поздрави!

Автор: kirilp   
Дата:   09-03-08 20:25

Беше чудесно.децата се радват на всяко едно посещение от форума.И от всеки друг,де.Но няма за сега поне блъсканица от посетители!

Дата:   10-03-08 10:51

За съжаление, поради слабия интерес трябва да се откажем от идеята за конурс.

Автор: djfroggy   
Дата:   10-03-08 13:35

Но от посещението няма да се откажем,нали?

Дата:   10-03-08 14:47

Да, ще отидем [beer] [shtrak]
Но ще се разберем на лични

Автор: BirdOfPray   
Дата:   10-03-08 18:39

АМИ - аз бих дошъл с няколко човека от Варна за конкурс да направим... но първо виждам чак сега темата - и жторо 23.03. не ми е удобно като дата [smilie2]

Автор: elrisha   
Дата:   10-03-08 18:45

вижте, идеята за конкурса е хубава, НО..не се прави така..какво значи "снимате заедно"?! - давам си апарата на дете,което го изпуска и аз оставам без работа в името на добрата кауза?!
[smile]

По-добре събраната сума я дайте за закопуване на учебници[smilie3]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   10-03-08 18:51

ДАЙТЕ да измислим ДРУГА дата - да не е 23.03. и ще стане конкурса :)

Аз ще дам един апарат и от името на Деси, ако това е проблем [smilie3]

ТУК децата във Варна не са изпуснали нито един фотоапарат между другото...

Публикацията е редактирана (10-03-08 18:54)

Автор: DeePPaSSion   
Дата:   11-03-08 09:40

Нели, доколкото разбирам понеже не съм чела предишните теми, твоята идея е по - скоро да зарадваме децата, отколкото да им помогнем финансово. Идеята ти е чудесна, но не знам дали не е по добре да се обмисли и да се реализира с по - голям резултат! Подкрепям те и искам да помисля с какво бих могла и аз да ти помогна.[smile] Би ли ми пратила повече инфо за тези деца и какво до тук сте правили за тях?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »